Εργοτέλης: Ξανά λίγος εκτός έδρας και ήττα 1-0 από Λεβαδειακό

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Ξανά λίγος εκτός έδρας και ήττα 1-0 από Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ήττα μακριά από το Παγκρήτιο για τους "κιτρινόμαυρους"

Ούτε στη Λιβαδειά κατάφερε να πάρει κάτι θετικό ο Εργοτέλης, γνωρίζοντας σήμερα την ήττα με 1-0 από τον Λεβαδειακό, στο παιχνίδι που άνοιξε την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν και άλλη μια φορά χτυπητές αδυναμίες όταν αγωνίζονται μακριά από το Παγκρήτιο Στάδιο και μάλιστα ο Λεβαδειακός τους προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτή ήταν η 3η εκτός έδρας ήττα για τον Εργοτέλη που έχει και μία ισοπαλία ενώ όλες του οι φετινές νίκες είναι στο Παγκρήτιο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε στο 31’ για τους γηπεδούχους ο Ιωαννίδης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Ουσιαστικά ο Εργοτέλης είχε δύο αξιόλογες στιγμές για να σκοράρει στο παιχνίδι. Στο 36′ όταν ο τερματοφύλακας Μπάγιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μπουρσέλη και στο 94’ με τον Έφορντ, όταν ο Αμερικανός πλάσαρε απ' το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα κατέληξε λίγα μέτρα πάνω απ' την εστία. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ηρακλείου παρουσίασε ελάχιστα πράγματα επιθετικά…

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου) : Μπάγιτς, Άνγκουα, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Κοζορώνης, Ιωαννίδης (92′ Καστιγιόν), Μάντζιος (77′ Ορφανίδης), Συμελίδης (88′ Τσάπρας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Πέϊος, Μπάτζιος, Προβυδάκης  (84′ Μπότε), Μπούσης (64′ Κοιλιάρας), Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Μπουρσέλης (76′ Αζίζι), Ροβίθης, Έφορντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News