Εργοτέλης: Αναχώρησε για Λιβαδειά η αποστολή

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Αναχώρησε για Λιβαδειά η αποστολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίζονται την Παρασκευή κόντρα στον Λεβαδειακό

Με προετοιμασία… εξπρές ο Εργοτέλης, κινείται πλέον στους ρυθμούς του αυριανού (16:00) αγώνα με το Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν χθες την τελευταία προπόνηση στο Ηράκλειο και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα στην Βοιωτία, όπου θα βρίσκεται η αποστολή.

Στο… απουσιολόγιο είναι ο τραυματίας Τσαρλς Κουατένγκ, που «έβγαλε» την κλείδα στο αριστερό χέρι, στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι, ο Γιάννης Ταουσιάνης αναζητά τον αντικαταστάτη του για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στις τάξεις του Εργοτέλη, θέλουν να αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα και να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό δεν είναι εύκολη, όμως… οδηγός για την ομάδα του Ηρακλείου είναι η απόδοση της κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κατσιμήτρος, Πέιος, Καλογεράκης, Γροντής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Μπρους, Μποτέ, Έφορντ, Οικονόμου, Τσέλιος, Μπουτσάκης,  Ροβίθης, Σταθόπουλος, Αζιζι και Μπούσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News