Απογοητευτικός Εργοτέλης, εκτός Κυπέλλου με νέα ήττα (0-1) από τα Τρίκαλα!

Ποδόσφαιρο
Απογοητευτικός Εργοτέλης, εκτός Κυπέλλου με νέα ήττα (0-1) από τα Τρίκαλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρέτησαν τον θεσμό οι "κιτρινόμαυροι" με δύο ήττες από τους Θεσσαλούς

Ένας απογοητευτικός Εργοτέλης εμφανίστηκε σήμερα στο Παγκρήτιο με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό με ήττα (0-1) από τα Τρίκαλα με τη θεσσαλική ομάδα να συνεχίζει δίκαια στο Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας επικρατήσει 3-2 στην έδρα της.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να μπαίνει νωθρά στο ματς και να το πληρώνει: Μόλις στο 7΄ από στημένη φάση, ο Βέρτζος πήρε τη μπάλα εκεί που ήθελε και με σουτ άνοιξε το σκορ για τα Τρίκαλα. Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη πήραν στη συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά τους έλειπε η ουσία. Μάλιστα στο 25ο λεπτό ο Καλογεράκης απειλήθηκε από το σουτ του Ντοσή και στο 32΄από τον Παπαγεωργίου. Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή για τον Εργοτέλη στο ματς ήρθε στο 35΄όταν ο Ζαρόπουλος έπεσε στα πόδια του Σταθόπουλου για να εξουδετερώσει τον κίνδυνο. Κίνδυνος που ήταν μικρότερος στο 41΄από την αδύναμη κεφαλιά του  Έφορντ.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική αλλά και πιο αποτελεσματική περνώντας στο ματς τον συνήθη ύποπτο σκόρερ Ροβίθη-τον οποίο ζητούσαν και οι φίλαθλοι-αλλά και τον Κουατέγκ. Τα  λεπτά ωστόσο περνούσαν και οι γηπεδούχοι που ήθελαν δύο γκολ για την ανατροπή όχι απλά δεν έφταναν...στα μισά, ισοφαρίζοντας αλλά δεν έκαναν καν ευκαιρίες! Τα μακρινά σουτ δεν είχαν καμία τύχη και η περιοχή των Τρικάλων έμοιαζε... με απαγορευμένη ζώνη! Οι φιλοξενούμενοι αν και ομάδα κατώτερης κατηγορίας έδειχναν πως μπορούσαν να διαχειριστούν εύκολα το ματς και δεν τους έλειπαν οι έμπειροι παίκτες για να το κάνουν. Φτάσαμε σχεδόν στο τέλος του ματς με τον Τσέλιο να κάνει το καλύτερο σουτ που δοκίμασε παίκτης του Εργοτέλη στο ματς και να αστοχεί με τη φάση αυτή στο 88΄και στο 90΄τη μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Τσέλιο να μη μπορεί να νικήσει από κοντά αυτή τη φορά τον Ζαρόπουλο...

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μποτέ, Σπίριακ, Οικονόμου (68΄Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος (46΄Κουατέγκ), Μανουσάκης (46΄Ροβίθης).

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77΄Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (65΄Πελάεφ), Άλεξιτς (83΄Λώττας), Τσίπρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News