Έργο... νίκης στο Παγκρήτιο, 2-1 την Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Έργο... νίκης στο Παγκρήτιο, 2-1 την Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Εργοτέλης στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στους Πατρινούς

Την δυναμική του στο Παγκρήτιο έδειξε για άλλη μια φορά ο Εργοτέλης επικρατώντας σήμερα με 2-1 της Παναχαϊκής σε αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Super League 2.

Eξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα του Εργοτέλη, ο οποίος προηγήθηκε νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Ροβίθη και Κούατενγκ, στη συνέχεια διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ, είχε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ και τελικά πανηγύρισε το τρίποντο με 2-1.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι για να επιτύχουν το σκοπό τους και στο 17' άνοιξε το σκορ με τον... συνήθης ύποπτο Μανόλη Ροβίθη μετά από ασίστ του Γροντή. Μάλιστα, την ώρα των πανηγυρισμών αφιέρωσαν το γκολ στον Μπαράτα κρατώντας μία φανέλα του. Ο Βραζιλιάνος έχασε τον πατέρα του και έφυγε εσπευσμένα για την πατρίδα του.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει με τον Κούατενγκ να δέχεται την πάσα του Έφορντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, τελειώνοντας ιδανικά την αντεπίθεση. Ο Εργοτέλης κρατούσε απόλυτα το παιχνίδι στα χέρια του αλλά μια στιγμή αδράνειας στο 42' και την μείωση του σκορ 2-1 από τον Μωραϊτη, έδωσε νέο ενδιαφέρον στο β' ημίχρονο.

Η Παναχαϊκή έδειχνε βελτιωμένη και ο Εργοτέλης είχε τον αέρα του υπέρ του σκορ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 59' ευκαιρία με τον Μαυρία αλλά και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 78', έχοντας προηγηθεί απόκρουση του Κατσιμήτρου. 

Βέβαια και οι γηπεδούχοι άγγιξαν το τρίτο γκολ για να "καθαρίσουν" το παιχνίδι, με δοκάρι του Ροβίθη στο 76' αλλά και σημαντικές φάσεις στο τελευταίο 10λεπτο με Προβυδάκη και Έφορντ. Έστω και με άγχος ο Εργοτέλης κράτησε το πολύτιμο 3-1 και πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στο Παγκρήτιο μετά από αυτές με Κέρκυρα και ΑΕ Καραϊσκάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Πέιος, Μπρους, Γροντής (67′ Τσέλιος), Μπουρσέλης (77′ Μπουτσάκης), Κουάτενγκ (65′ Σταθόπουλος), Έφορντ, Ροβίθης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Παταπής, Μαυρίας (81΄Μαυρίας), Ιντζόγλου, Κολ, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (73’Μασούρας), Μωραϊτης, Τσελεπίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News