Ήττα για τον Εργοτέλη στα Τρίκαλα (3-2) μετά από… διπλή ανατροπή

Ποδόσφαιρο
Ήττα για τον Εργοτέλη στα Τρίκαλα (3-2) μετά από… διπλή ανατροπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν κατάφερε να κρατήσει σκορ πρόκρισης

Ο Εργοτέλης ήταν… αγκαλιά με σκορ πρόκρισης στα Τρίκαλα, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ομώνυμη ομάδα και το προβάδισμα πήγε στην άλλη πλευρά.

Σε ένα ματς που έγινε υπό βροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια, η ομάδα του Ηρακλείου βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως έκανε την ανατροπή φέρνοντας το παιχνίδι στο 1-2.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με νέα ανατροπή, νικώντας τελικά 3-2 με τέρμα στο 89ο λεπτό του αγώνα.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο, αφού στο πρώτο οι καιρικές συνθήκες φάνηκε να επηρεάζουν τις δύο ομάδες.

Η ομάδα της Θεσσαλίας πήρε το προβάδισμα στο 53’ με εντυπωσιακό σουτ του Ελευθεριάδη, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καλογεράκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν στο 67’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μανουσάκη, ο Τσίπρας πέτυχε αυτογκόλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ιατρούδης με τρομερό σουτ έφερε… τούμπα το ματς με το 1-2, όμως στο 79’ τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με εύστοχο πέναλτι του Πελάεθ (το κέρδισε ο Παπαγεωργίου από τον Οικονόμου).

Μάλιστα, στο 89’ ήταν σειρά των γηπεδούχων για την ανατροπή, με τον Καλογεράκη να αποκρούει αρχικά το σουτ του Ελευθεριάδη, όμως στην επαναφορά ο Τσίπρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης (79' Τεγούσης), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας (75' Πελάεθ), Σταματής (62' Τσίπρας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Βουτσάς, Οικονόμου, Πεϊος, Μπούσης, Μπρους, Αλεξάκης (46' Ιατρούδης), Τσέλιος (79' Κατσούρι), Σταθόπουλος (46΄Γροντής), Μανουσάκης, Μπαράτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News