Διπλή αποστολή Εργοτέλη σε Τρίκαλα και Γιάννενα

Ποδόσφαιρο
Διπλή αποστολή Εργοτέλη σε Τρίκαλα και Γιάννενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχνούν Πλατανιά και βλέπουν την δύσκολη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι»

Χωρίς ανάσα συνεχίζει ο Εργοτέλης, αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Πλατανιά και στρέφει πλέον το βλέμμα του στα δυο επόμενα παιχνίδια που έπονται για Κύπελλο Ελλάδας και πρωτάθλημα!

Αρχικά ο Εργοτέλης θα παίξει την Πέμπτη (31/10) κόντρα στα Τρίκαλα για το Κύπελλο και θα παραμείνει στην Βόρεια Ελλάδα καθώς ακολουθεί την Δευτέρα (4/11) ο αγώνας στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Εργοτέλη αναχωρεί απόψε και θα λείπει μία εβδομάδα, καθώς θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την επόμενη Τετάρτη!

Ο Γιάννης Ταουσιάνης επέλεξε στην αποστολή τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πέιος, Σπίριακ, Μπούσης, Μποτέ, Βουτσάς, Προβυδάκης, Κατσούρι, Μπρους, Γροντής, Μπουτσάκης, Αλεξάκης, Τσέλιος, Μπαράτα, Έφορντ, Κουάτενγκ, Σταθόπουλος, Ιατρούδης, Μανουσάκης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού και κατόπιν εξέτασης απ΄τον γιατρό της ομάδας κ. Χριστοφοράκη διαπιστώθηκε πώς υπέστη θλάση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News