Αντώνης Αλεξάκης: Ντεμπούτο για ένα γνήσιο "τέκνο" του Εργοτέλη!

Απόψεις
Αντώνης Αλεξάκης: Ντεμπούτο για ένα γνήσιο "τέκνο" του Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 18χρονος μέσος του Εργοτέλη πήρε το βάπτισμα του πυρός στο ματς με τον Πλατανιά

Μέλος μιας εξαιρετικής γενιάς του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, αυτής του 2001, ο Αντώνης Αλεξάκης έζησε χθες μια πρωτόγνωρη στιγμή για την καριέρα του. Έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Εργοτέλη στην Super League 2 στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Πρόκειται για ένα γνήσιο τέκνο των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη, έχοντας περάσει τα προηγούμενα χρόνια από Κανάρια, Νέους Εργοτέλη και πέρυσι την ομάδα Κ19 του συλλόγου και βέβαια ήταν ένα από τα ταλέντα που ξεχώριζαν στην Ακαδημία από πολύ μικρή ηλικία.

Μάλιστα την περσινή περίοδο ήταν ένας από τα βασικά στελέχη της ομάδας Κ19 του Εργοτέλη που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Το περασμένο καλοκαίρι από τον Νίκκι Παπαβασιλείου στην προετοιμασία και σύντομα υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο. Ως μέλος πλέον της ΠΑΕ Εργοτέλης δεν άργησε να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα και θα θυμάται για πάντα την 28η Οκτωβρίου 2019 όταν και μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τον Πλατανιά στο 65ο λεπτό στην θέση του Μπουτσάκη.

Να τονίσουμε ότι ο Αντώνης Αλεξάκης είναι άλλο ένα μέλος από την Μικτή ΕΠΣΗ του 2001 που είχε φτάσει πριν τρία χρόνια στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και γίνεται ο 4ος από εκείνη την ομάδα που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο!

Είχαν προηγηθεί τρία παιδιά του ΟΦΗ και συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης και Βασίλης Σηφάκης που έχουν ήδη γίνει επαγγελματίες.

Σίγουρα στον Εργοτέλη καμαρώνουν που άλλο ένα από τα ποδοσφαιρικά τους τέκνα παίρνει το βάπτισμα του πυρός στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ασφαλώς βέβαια περισσότερο καμαρώνουν οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένειά του και ο πατέρας του, ο Γιώργος Αλεξάκης, ο «Γαλάκος» από το Ζαρό, που βλέπει τον γιο του ήδη να τον έχει ξεπεράσει…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News