Με Βερπακόφσκις η προπόνηση του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Με Βερπακόφσκις η προπόνηση του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παλιό γνώριμο πρόσωπο βρεθηκε σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ο Μάρις Βερπακόφσκις αποτέλεσε έναν από τους σπουδαιότερους επιθετικούς που φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη και σήμερα έκανε… έκπληξη στην παλιά του ομάδα, δίνοντας το παρών στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Ο Λετονός επιθετικός που για τρία περίπου χρόνια φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Ρέθυμνο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου, έδειξε ότι δεν ξέχασε τους «κιτρινόμαυρους». Έτσι λοιπόν βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο και το Παγκρήτιο στάδιο όπου με μεγάλη χαρά παρακολούθησε την προπόνηση παρέα με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη.

Όσον αφορά τ’ αγωνιστικά θέματα το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με συνδυαστική άσκηση επιθετική τακτική και δίτερμα με το Γιάννη Ταουσιάννη για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό να έχει στην διάθεση του και τον Dominik Spiriak  που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Εθνικό συγκρότημα της Σλοβακίας και επέστρεψε στην βάση του. Το απουσιολόγιο είχε δυο ονόματα και σήμερα αυτά των Μπουρσέλη και Ροβίθη οι οποίοι είναι με την Εθνική Ενόπλων στην Κίνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News