Φιλική νίκη της Κ19 Εργοτέλη στο Ατσαλένιο

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη της Κ19 Εργοτέλη στο Ατσαλένιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα επικράτησε με 0-2 του ΠΟΑ

Όπως και η ΠΑΕ Εργοτέλης, έτσι και η Κ19 του συλλόγου συνεχίζει τις προπονήσεις και τα φιλικά, περιμένοντας τις εξελίξεις για το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2.

To βράδυ της Δευτέρα, η Κ19 Εργοτέλη αντιμετώπισε σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο και επικράτησε 0-2.

Ο αγώνας είχε διάρκεια 80 λεπτών με τους κιτρινόμαυρους να έχουν μια πολύ καλή συνολική παρουσία, απέναντι στον ΠΟΑ που παρατάχθηκε με παίκτες που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Γιούχτα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Λευτέρη Κορνάρου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Δασκαλάκη, Αζίζι και Κουτάντο  με τον τελευταίο μάλιστα στο 35’ να βρίσκει ντον δρόμο στα δίχτυα εκμεταλλευόμενος  με τον καλύτερο τρόπο την ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Αζίζι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι στο 55’ σε ανατροπή του Καπουράνη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος με τον τερματοφύλακα του ΠΟΑ ν’ αποκρούει προσωρινά και ο  Λούσι να παίρνει το ριμπάουντ και να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

Για την Κ19 Εργοτέλη αγωνίστηκαν οι: Ψιμόπουλος, Στεφανάκης, Πλαϊτάκης (55' Μεχμετάι), Κόλα, Λούσι (55' Σφακιανάκης), Πάγια, Κουτάντος, Δασκαλάκης, Μπερνίκου (50' Χαϊντίνι), Αζίζι (50' Σαμπροβαλάκης), Σταματάκης (40' Καπουράνης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News