Ταουσιάνης: «Θέλουμε τη διάκριση στο Κύπελλο»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Θέλουμε τη διάκριση στο Κύπελλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη σχολίασε την κλήρωση με το Αιγάλεω

Το Αιγάλεω θα είναι ο αντίπαλος του Εργοτέλη στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και εκτός απροόπτου θα είναι αυτός ο πρώτος φετινός επίσημος αγώνας του Εργοτέλη. Σύμφωνα με την ΕΠΟ οι αγώνες της 4ης φάσης του Κυπέλλου θα γίνουν το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου ενώ για τις 29 Σεπτεμβρίου πάει η σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Γιάννης Ταουσιάνης μιλώντας για την διοργάνωση και τον αντίπαλο επεσήμανε:  «Απέναντι σ ένα ιστορικό σύλλογο όπως είναι το Αιγάλεω, σε μια δύσκολη έδρα και ένα σύνολο αρκετά ανταγωνιστικό σε επίπεδο Football League θα καταθέσουμε τη δική μας δυναμική και χαρακτηριστικά ως ομάδα ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Εξάλλου το κύπελλο είναι ένας θεσμός που εντάσσεται στο πλαίσιο της διάκρισης μας ως σύλλογος και ως ομάδα»

Στις 19:30 με Πόρο

Στο Παγκρήτιο στάδιο αλλά σε νέα ώρα θα διεξαχθεί το αυριανό (18/9) προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πόρο. Συγκεκριμένα το ματς θα ξεκινήσει 19:30 αντί στις 17:30 όπως αρχικά είχε οριστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News