Εργοτέλης

Ταουσιάνης: Έχουμε την ίδια αντίληψη με τους ανθρώπους του Εργοτέλη

Παρουσίαση του νέου τεχνικού με τον Γιώργο Τουτζάρη να σχολιάζει και την αποχώρηση Παπαβασιλείου...

Τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιάννη Ταουσιάνη, παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτέλης...

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ηρακλειώτης τεχνικός σχολίασε:

"Γύρισα στο Ηράκλειο και παράλληλα στον Εργοτελη που είναι μια ομάδα που την υπηρέτησα στο παρελθόν και έζησα συναισθηματικές καταστάσεις. Ενημερώθηκα πλήρως για το πρότζεκτ Σαμι. Το αγωνιστικό στυλ, την προώθηση και εξέλιξη νέων παικτών. Έχω και εγώ την ίδια αντίληψη αγωνιστικά. Έρχομαι σε μια ομάδα που διαθέτει νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες", ήταν τα πρώτα του λόγια για να προσθέσει...

"Έχουν γίνει σωστές επιλογές αλλά και καλή δουλειά από τους Νίκκι Παπαβασιλείου και Τάκη Γκώνια. Αυτές οι συνθήκες είναι πολύ ευχάριστες για έναν προπονητή. Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά, πίστη σε ταλαντούχους παίκτες και θέλω να πιστεύω πως θα έρθει μια χρόνια που θα την ευχαριστηθούμε όλοι μας. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Είδα πολλά παιχνίδια του Εργοτέλη και θεωρώ ότι η ομάδα είναι πλήρης. Όλα τα παιδιά υποστηρίζουν το παιχνίδι του Εργοτελη”.

Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση Ταουσιάνη που έγινε στο Παγκρήτιο βρέθηκε εκ μέρους της διοίκησης ο Γιώργος Τουτζάρης που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό της ομάδας...

"Για τον προπονητή μας θα είναι η δεύτερη θητεία στον Εργοτελη και εύχομαι να είναι μακροβιότερη. Εμείς δεν έχουμε διάθεση να φεύγουν οι προπονητές αλλά... φεύγουν μόνοι τους! Αν συμβεί πάλι ελπίζω να είναι για καλό.Ο Γιάννης ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που είχαμε μιλήσει το καλοκαίρι όπου υπήρχε το ενδεχόμενο να φύγει ο Παπαβασιλείου. Καταλήξαμε πως είναι η κατάλληλη επιλογή, είναι έτοιμος και ώριμος να συνεχίσει το πλάνο που τρέχει για τρίτη σερί χρόνια που είναι και η πιο σημαντική γιατί στο τέλος θα κάνουμε έναν απολογισμό.Ελπίζουμε ότι στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε ευχαριστημένοι και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να τερματίσουμε σε υψηλότερη θέση. Χαίρομαι που αρκετές ομάδες αρχίζουν να υιοθετούν το στυλ παιχνιδιού αρκετές ομάδες στην Ελλάδα”.

Ακόμα ο κ. Τουτζάρης μίλησε:

Για τις επαφές με τον μεγαλομέτοχο: "Η οικογένεια Σαμι έδειξε ότι σέβεται τον Εργοτελη από την φιλοξενία της αποστολής εκεί. Έκαναν ότι μπορούσαν για να μην λείψει τίποτα στην ομάδα. Τις καλύτερες συνθήκες τις εξασφάλισε η οικογένεια Σάμι. Ο σεβασμός της οικογένειας είναι δεδομένος.

Ο Ναντίμ Σαμι μίλησε στα παιδιά, τους υποσχέθηκε πως θα έρθει τουλάχιστον 10 φορές ενώ σύντομα θα έρθει και ο Μάγκεντ. Για εμένα η στήριξη που δίνει ο Μάγκεντ είναι ότι συνεχίζει και υπάρχει η ομάδα. Εμείς λειτουργούμε τεχνοκρατικά και να ήταν εδώ ο Μάγκεντ δεν θα άλλαζε κάτι. Το καλοκαίρι θα καθίσουμε και θα δούμε τι καταφέραμε αυτά τα τρία χρόνια και ανάλογα θα οριοθετηθούν οι στόχοι. Είναι μια κομβική χρόνια για αυτή την κατηγορία αλλά και για την ομάδα.

Για το "αντίο" του Νίκκι Παπαβασιλείου:  “Εννοείται ότι είσαι απροετοίμαστος σε μια τέτοια απόφαση με την έννοια ότι είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Μπορεί σε κάποια στιγμή να υπήρξε μια πίκρα και νευρικότητα αλλά προσπαθώ να ρίξω λίγο τα νεύρα η τα άσχημα συναισθήματα που νιώθω γιατί πρέπει να σκεφτώ την επόμενη μετά. Από εκεί και πέρα όλοι χαρακτηριζόμαστε από τις επιλογές μας. Οι ομάδες έχουν συνέχεια, να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις, το επόμενο βήμα έγινε και δεν πιστεύω πως θα μας πάρει πάνω από 3-4 ημέρες."

Σχόλια