Φινάλε στην Αίγυπτο με νίκη

Ποδόσφαιρο
Φινάλε στην Αίγυπτο με νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης στο τελευταίο του φιλικό επικράτησε με 1-0 της Semad Elsuez

Ο κύκλος των φιλικών και της προετοιμασίας του Εργοτέλη στην Αίγυπτο ολοκληρώθηκε σήμερα νικηφόρα, επικρατώντας με 1-0 της Semad Elsuez.

Αυτό ήταν το τρίτο και τελευταίο φιλικό μετά από αυτά με Wadi Degla (ήττα με 2-1) και SUEZ (ισοπαλία 0-0) και αύριο η αποστολή επιστρέφει στο Ηράκλειο όπου περιμένει ο νέος προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης, ανοίγοντας έτσι μια νέα σελίδα λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στην Super League 2.

Aναφορικά με το τεστ με την Semad Elsuez, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν τον έλεγχο αλλά και τις ευκαιρίες για ένα σκορ πολύ μεγαλύτερο.

Από τις κορυφαίες στιγμές του παιχνιδιού και το δυνατό σουτ του Μπουτσάκη στο 44’ όπου η μπάλα χτύπησε το δοκάρι πέρασε την γραμμή με τον διαιτητή της αναμέτρησης ωστόσο να να μην κατοχυρώνει γκολ στην ομάδα μας.

Το γκολ που έκρινε την φιλική αναμέτρηση σημειώθηκε στο 63΄μετά από σέντρα του Σταθόπουλου και πλασέ του Kwateng από κοντά.

Πολύ καλές ευκαιρίες χάθηκαν επίσης από τους Ροβίθη , Μανουσάκη και Μπουτσάκη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος (60’ Tζελέπης), Βοte (70’ Προβυδάκης), Κοιλιάρας, Οικονόμου, Μπάτζιος, Bruce, Γροντής (80’ Μπουρσέλης), Μπουτσάκης (60’ Τσέλιος), Μανουσάκης (46΄Kwateng), Ροβίθης (80’ Κατσούρι),  Barata (60’ Σταθόπουλος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News