Πρώτο φιλικό στην Αίγυπτο για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Πρώτο φιλικό στην Αίγυπτο για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη Wadi Degla στο Petrosport Stadium θα παίξουν στις 7:00μ.μ. οι κιτρινόμαυροι...

Στην Αίγυπτο συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη και σήμερα το... μενού περιλαμβάνει το πρώτο φιλικό. Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν στο Κάιρο χθες τα ξημερώματα και το απόγευμα έκαναν την πρώτη προπόνηση, με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να ρίχνει το βάρος στην τακτική.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το φιλικό ματς με τη Wadi Degla, που θα γίνει στις 7:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) στο Petrosport Stadium. Ο Παπαβασιλείου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών του κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στον έμψυχο δυναμικό, αφού ο Λέιτε Καντίνα αποτελεί παρελθόν πριν ουσιαστικά γίνει... παρόν.

Η επίσημη ανακοίνωση του Εργοτέλη: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λέιτε Καντίνα.

Η παραπάνω εξέλιξη ήρθε μετά από επαφή που υπήρχε ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή, τον εκπρόσωπό του και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Τουτζάρη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος είχε έρθει στο Ηράκλειο πριν από ενάμιση περίπου μήνα “κλείνοντας” συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων».

Επιπλέον, οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου συνεχίζουν τις επαφές για την ενίσχυση και η περίπτωση του Ηλία Τσέλιου είναι σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα, σύντομα αναμένεται η τελική έκβαση (θετική ή αρνητική) των συζητήσεων με την ΑΕΚ. Πάντως, είναι πολύ πιθανό κάποια νέα πρόσωπα να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα επί αιγυπτιακού εδάφους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News