Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη υπέγραψαν Αλεξάκης και Αζίζι

Ποδόσφαιρο
Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη υπέγραψαν Αλεξάκης και Αζίζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τέσσερα χρόνια υπέγραψε ο πρώτος και για δύο ο δεύτερος…

Ο Αντώνης Αλεξάκης και ο Νεκτάριος Αζίζι βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας μας και παρουσία του αντιπροέδρου και Γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Τουτζάρη καθώς και του τεχνικού διευθυντή Σταύρου Λαμπράκη έβαλαν την υπογραφή τους στο πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Αντώνης Αλεξάκης γεννηθείς 02/07/2001 υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο τον “δένει” με την ομάδα των κιτρινόμαυρων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς ένα μεγάλο μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της κιτρινόμαυρης οικογένειας για την εμπιστοσύνη και την πίστη που δείχνουν στις δυνατότητες μου. Είναι γνωστό ότι ο Εργοτέλης προσέχει τα παιδιά του και αυτό έχει φανεί μέσα από το πέρασμα των χρόνων. Υπάρχει ποιότητα και επαγγελματικά πρότυπα δουλειάς στοιχεία που παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο να πάρουν τα παιδιά όλα αυτά τα εφόδια τα οποία είναι οδηγός στην ποδοσφαιρική τους πορεία.» ανέφερε αρχικά ο 18χρονος μέσος συμπληρώνοντας: «Υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και αφοσίωση ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω το μεγάλο βήμα. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Πλεσίτη καθώς είχε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη μου να φτάσω εδώ όπως επίσης και ο γυμναστής φυσικής κατάστασης κ. Μπελιμπασάκης»

Ο Νεκτάριος Αζίζι γεννηθείς 04/11/2000 μεγαλωμένος ποδοσφαιρικά στις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο και αφού έκανε ένα μικρό πέρασμα από την U17 και U19 του ΠΑΟΚ (2016-2018) και την U19 του ΟΦΗ (2018-2019) επέστρεψε στην ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων.

Ο 19χρονος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε: «Είμαι πραγματικά ευτυχής που επιστρέφω στην ομάδα όπου γαλουχήθηκα ποδοσφαιρικά. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να κάνω όλα όσα χρειάζονται. Γνωρίζω την φιλοσοφία της ομάδας. Μου αρέσει πάρα πολύ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει. Θέλω να φανώ ανταγωνιστικός και χρήσιμος στο υψηλότερο επίπεδο έτσι ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που έδειξαν πίστη στις δυνατότητες μου δίνοντας μου την ευκαιρία να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News