Ισόπαλο 2-2 το φιλικό Εργοτέλης- Χανιά στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλο 2-2 το φιλικό Εργοτέλης- Χανιά στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 όμως οι Χανιώτες ισοφάρισαν- Πολλές οι δοκιμές από τους δύο τεχνικούς...

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα ο Εργοτέλης με αντίπαλο τα Χανιά στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο οποίο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα του Ροβίθη στο πρώτο 20λεπτο.

Για τα Χανιά μείωσε αρχικά ο Τζιώρας και λίγο πριν το τέλος ο Βραζιλιάνος Λεοζίνιο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Νίκκι Παπαβασιλείου και Αλέκος Βοσνιάδης χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Φάσεις και γκολ

4' ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη. Ο Ροβίθης μετά από υπέροχη κάθετη μπαλιά του Αλεξάκη βγαίνει απέναντι απ' τον αντίπαλο γκολκίπερ και με έξοχο πλασέ άνοιξε το σκορ στο Παγκρήτιο.

7' Σέντρα του Μουμίν στην καρδία της άμυνας, ο Τζιώρας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.

10' Αναγκαστική αλλαγή για τα Χανιά καθώς ο Καραγεωργής τραυματίστηκε με τον Σελινιωτάκη να τον αντικαθιστά.

18' ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη. Ο Ροβίθης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αυτή τη φορά από κάθετη πάσα του Μπουτσάκη βγήκε τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη και με πλασέ έγραψε το 2-0.

21' ΓΚΟΛ για τα Χανιά. Ο Τζιώρας με κεφαλιά μειώνει σε 2-1 για τα Χανιά.

26' Ο Βουτσάς έπιασε το σουτ απ' το ύψος του πέναλτι με τον Κουτζαβασίλη να πέφτει και να μπλοκάρει σταθερά.

30' Με την συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού ο γκολκίπερ των Χανίων αλλάζει και την θέση του παίρνει ο Λαζαρίδης.

36' Ο Μπουρσέλης κάνει ένα δυνατό συρτό σουτ μέσα στην περιοχή, ο Λαζαρίδης πέφτει και αποκρούει με δυσκολία την μπάλα και στην επαναφορά ούτε ο Ροβίθης καταφέρνει να τον νικήσει καθώς αποκρούει και το σουτ του τελευταίου.

39' Ο Kwateng κάνει ένα εξαιρετικό κοντρόλ με το στήθος, και δίχως να το σκεφτεί σουτάρει δυνατά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

57' Σουτ του Kwateng αποκρούει ο Λαζαρίδης.

70' Δυνατό σουτ του Παπαχρήστου αρκετά μέτρα έξω απ' την περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά ο Τζελέπης σε κόρνερ.

77' Υπέροχη ενέργεια απ' τον Barata ο οποίος με τις τρίπλες του προσπέρασε δύο αντίπαλους αμυντικούς έδωσε στον Μανουσάκη όπου το δυνατό του σουτ πέρασε λίγο πάνω απ' την εστία του Λαμπίρη.

88' ΓΚΟΛ για τα Χανιά. Ο Leozinho ισοφαρίζει με δυνατό σουτ έξω απ΄την περιοχή.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος (Τζελέπης 45'), Βουτσάς (Προβυδάκης 60'), Οικονόμου, Μπάτζιος (Barata 60'), Κοιλιάρας (Πέϊος 60'), Κατσούρι (Bote 60'), Αλεξάκης (Efford 60'), Kwateng (Bruce 60'), Μπουτσάκης (Γροντής 60'), Ιατρούδης (Σταθόπουλος 45', Μπουρσέλης 60'), Ροβίθης (Μανουσάκης 60')

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης(Λαζαρίδης 30', Λαμπίρης 60') Ανδρέου, Καραγεωργής (Σελινιωτάκης 10' λ.τρ), Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Ξενοφών, Καρτσαμπάς (Παναγιωτούδης 45'), Μουμίν (Αρναρέλλης 45'), Βρετός (Leozinho 71'), Κουσκουνάς (Δημητριάδης 39', Μπέρντιος 78'), Τζιώρας (Τριανταφυλλάκος 45')

Παπαβασιλείου: Είμαστε ομάδα με πολλές δυνατότητες

Για ακόμα ένα χρήσιμο φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του Εργοτέλη έκανε λόγο ο Νίκκι Παπαβασιλείου αμέσως μετά την φιλική ισοπαλία (2-2) με τα Χανιά.

''Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό όπου παρουσιάσαμε μια πολύ καλή εικόνα για 60 λεπτά απέναντι σε έναν αντίπαλο που πιστεύω θα είναι απ’ τους πρωταγωνιστές της νέας χρονιάς. Δείξαμε καλή διάθεση είχαμε αρκετές προϋποθέσεις για ευκαιρίες και γκολ. Χαλάσαμε λίγο την εικόνα μας στα τελευταία 30 λεπτά καθώς αγωνίστηκαν παιδιά που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής κόντρα στον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να βγάλουμε κούραση γεγονός απόλυτα φυσιολογικό σε αυτό το χρονικό σημείο της προετοιμασίας μας.

Κάθε φιλικό είναι χρήσιμο καθώς έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην διαδικασία της ανάλυσης και να δούμε τι κάνουμε σωστό και τι λάθος έτσι ώστε να το διορθώσουμε, στην προπόνηση. Είμαστε μια ομάδα με πάρα πολλές δυνατότητες. Σε αυτό το χρονικό σημείο προετοιμαζόμαστε και για το ταξίδι μας στην Αίγυπτο όπου θα δώσουμε τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια τα οποία θα μας κάνουν καλό. ''

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News