Σημαντικό το επόμενο 15νθήμερο για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Σημαντικό το επόμενο 15νθήμερο για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα φιλικά θα δώσει η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου- Αύριο το παιχνίδι με τα Χανιά και στη συνέχεια αναχωρεί για Αίγυπτο...

Στην πιο σημαντική καμπή μπαίνει η προετοιμασία του Εργοτέλη, καθώς στο επόμενο 15νθημερο θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Ένα στο Ηράκλειο και τρία στην Αίγυπτο, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται για το ταξίδι στη χώρα των «φαραώ».

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής ως τώρα και μέσα από τα ματς αυτά θα… δέσει ακόμη περισσότερο. Το γεγονός ότι δεν υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία αυτή, όμως στόχος είναι  να υπάρχει η απαραίτητη «χημεία» στην έναρξη της Super League 2.

Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για αύριο στις 6 το απόγευμα, όπου ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί τα Χανιά. Ο Παπαβασιλείου θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» και πάλι την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, η αναχώρηση για την Αίγυπτο είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 26 Αυγούστου και η αποστολή θα παραμείνει εκεί ως τις 4 Σεπτεμβρίου. Στη χώρα του Μάγκετ Σάμι, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής όπου είχαν την ευκαιρία για… ανάσες. Το πρόγραμμα έγινε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, αφού στο κεντρικό και το βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου είχαν προγραμματιστεί εργασίες συντήρησης στο χλοοτάπητα.

Σήμερα ο Νίκκι Παπαβασιλείου και οι συνεργάτες του, θα αναλύσουν μέσω βίντεο το φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ώστε να δοθούν στους παίκτες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από αρκετά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του, ενώ θα επισημάνει όσα χρήζουν βελτίωσης. Άλλωστε, δίνει μεγάλη σημασία στην τακτική προσέγγιση και τον προσανατολισμό, με τους ποδοσφαιριστές βέβαια να γνωρίζουν πλέον την αγωνιστική φιλοσοφία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News