Ξεκίνησε το φετινό ταξίδι για την Κ19 Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ξεκίνησε το φετινό ταξίδι για την Κ19 Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πρώτη» στο Μαρτινέγκο παρουσία Τουτζάρη-Λαμπράκη και υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Λευτέρη Κορνάρου

Η Κ19 του Εργοτέλη ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου “Νίκος Καζαντζάκης” στο Μαρτινέγκο.

Με βάση την περσινή πετυχημένη “συνταγή”  με το βασικό κορμό να παραμένει αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα να προστίθενται - τα περισσότερα εκ των οποίων από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας- το ταξίδι για την νέα σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και υψηλές βλέψεις, με στόχο το επόμενο βήμα στην «πρώτη» ομάδα.

Η πρώτη προπόνηση έγινε παρουσία του αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Τουτζάρη και του τεχνικού διευθυντή Σταύρου Λαμπράκη οι οποίοι καλωσόρισαν όλο το team και ευχήθηκαν μια υγιή, δημιουργική χρονιά με πρόοδο και εξέλιξη επισημαίνοντας αμφότεροι ότι  στόχος του συλλόγου είναι δικά του παιδιά να πλαισιώνουν την “πρώτη” ομάδα. Ο κ. Τουτζάρης μεταξύ άλλων ζήτησε δουλειά και προσπάθεια τονίζοντας χαρακτηριστικά “να φτάσετε όπου δεν μπορείτε”,  ενώ ο κ. Λαμπράκης ανέφερε « Πρέπει να βελτιώνεστε, να εξελίσσεστε και να είστε ανταγωνιστικοί. Δουλέψτε με αγάπη και διάθεση. “ Η επιτυχία είναι επιλογή”».

Εν συνεχεία ο νέος τεχνικός της Κ19 Λευτέρης Κορνάρος αναφέρθηκε στην φιλοσοφία και στο πλάνο που έχει χαράξει η «κιτρινόμαυρη οικογένεια», επισημαίνοντας:

«Ξεκινάμε με αισιοδοξία μια καινούρια σεζόν, που για τον Εργοτέλη σημαίνει την έναρξη ακόμα μιας απαιτητικής αγωνιστικής και κυρίως εκπαιδευτικής χρονιάς με βασικό σκοπό να συνεχίσουμε πάνω στη φιλοσοφία που έχει χαράξει τα τελευταία χρονιά ο σύλλογος. Είναι καθοριστική για μας η προαγωγή παιδιών στην πρώτη ομάδα. Φυσικά, η παρακαταθήκη της δουλειάς που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από το κ. Πλεσίτη και τους συνεργάτες του είναι πολύ σημαντική και ευελπιστούμε να “χτίσουμε” πάνω σε αυτή. Με πολύ κόπο, πολύ δουλειά, πειθαρχία, υπομονή, επιμονή και αφοσίωση στο πλάνο μας θεωρώ ότι θα έχουμε μόνο κέρδη στο τέλος. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία! Καλή δύναμη σε όλους!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News