Στην Ακαδημία Εργοτέλη ο Βασίλης Μπαστάκης

Ποδόσφαιρο
Στην Ακαδημία Εργοτέλη ο Βασίλης Μπαστάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» ως προπονητής τεχνικής

Η Ακαδημία του Εργοτέλη θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες την λειτουργία της και έχει αρχίσει να στελεχώνεται με αξιόλογους προπονητές. Έτσι στο τεχνικό επιτελείο εντάσσεται ως προπονητής τεχνικής ο Βασίλης Μπαστάκης.

Με γνώμονα την σωστή  εκμάθηση του ποδοσφαίρου ο ΓΣ Εργοτέλης ενέταξε στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας τον ικανότατο προπονητή Βασίλη Μπαστάκη, ο οποίος έχει επιμόρφωση και πιστοποίηση Coerver και με τις γνώσεις και τις ικανότητές του θα συμβάλει στην ατομική τεχνική πρόοδο του κάθε αθλητή της Ακαδημίας.

«Ιδιαίτερα» από Νίκκι

Όσον αφορά την ΠΑΕ Εργοτέλης συνεχίζει την προετοιμασία της στο Παγκρήτιο Στάδιο υπό της οδηγίες του προπονητή Νίκκι Παπαβασιλείου και των συνεργατών του. Το τεχνικό team προσπαθεί συνεχώς να περάσει την φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές δουλεύοντας σκληρά και εντατικά επί καθημερινής βάσεων.

Το χθεσινό «μενού» περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Η πρωινή αφιερώθηκε στο κομμάτι της επικοινωνίας των παικτών στο μεσαίο και επιθετικό 1/3 και η απογευματινή περιελάμβανε «χτίσιμο» της επίθεσης. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί οικογενειακό διπλό ενώ την Κυριακή θα δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News