Πήρε και τον Βραζιλιάνο Μποτέ ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Πήρε και τον Βραζιλιάνο Μποτέ ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση με παίκτη κάτω των 23 ετών για τους «κιτρινόμαυρους»

Τρίτωσαν οι μεταγραφικές κινήσεις για τον Εργοτέλη! Μετά τους Ντομινίκ Σπίριακ και Βίτορ Μπαράτα, σήμερα ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα και ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός Άρτουρ Μποτέ, ο οποίος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Σάντος και πέρυσι έπαιξε στην Πορτογαλία με την φανέλα της Σερτανέσε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Reis Castro Arthur Cesar. Ο 22 χρόνος αμυντικός (γεννηθείς 7/01/1997) έχει ύψος 1,72 χρησιμοποιεί τόσο το αριστερό όσο και το δεξί πόδι και μπορεί ν αγωνιστεί και στα δυο άκρα της άμυνας. Ο Arthur Bothe όπως του αρέσει να τον φωνάζουν ξεκίνησε απ’ τις μικρές ομάδες της Santos FC αγωνιζόμενος σε Κ17, Κ19 και Κ20 αντίστοιχα. Απ’ το περσινό καλοκαίρι και για ολόκληρη τη σεζόν αγωνίστηκε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της SU Sertanese.

Ο Βραζιλιάνος άσος ήρθε σήμερα στο Ηράκλειο με τον εκπρόσωπο του. Αύριο (19/07) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο».

 Έναρξη της νέας σεζόν

Με τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ ξεκινά αύριο η νέα σεζόν για τον Εργοτέλη ενώ η επίσημη «πρώτη» έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας (22/07/19 – 18:30). Από αύριο οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας, με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ, να περνούν από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου. Με ανάλογο τρόπο θα διεξαχθούν το Σάββατο και τα ισομετρικά τεστ ενώ το πρωί της Δευτέρας έχουν προγραμματιστεί οι αιματολογικές εξετάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News