default-image

Δεν πήρε άδεια σε πρώτο βαθμό ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Δεν πήρε άδεια σε πρώτο βαθμό ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κιτρινόμαυροι έχουν δικαίωμα έφεσης εντός προθεσμίας τριών ημερών

Με μία απρόσμενη εξέλιξη συνοδεύτηκε για την ΠΑΕ Εργοτέλης η σημερινή ημέρα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει σε πρώτο βαθμό άδεια για την συμμετοχή στην Super League 2.

Το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα του ελέγχου που έκανε στους φακέλους των ομάδων που αγωνίζονταν στη Football League και μαζί με τον Εργοτέλη ήταν αρνητική και η απόφαση για Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Πόντου, Παναχαϊκή και Κέρκυρα όσον αφορά την Super League 2.

Ο Εργοτέλης, όπως και οι άλλες ομάδες, έχουν δικαίωμα έφεσης για να διεκδικήσουν την άδεια συμμετοχής σε δεύτερο βαθμό και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο λένε ότι υπάρχουν κάποια τυπικά ζητήματα που θα ξεπεραστούν σε δεύτερο βαθμό. Ωστόσο αν δεν αλλάξει η απόφαση σε δεύτερο βαθμό, τότε θα υποχρεωθεί σε απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών τις αγωνιστικές περιόδους 2019-20 και 2020-21.

Άδεια δεν πήραν και οι ομάδες που υποβιβάστηκαν στην Γ’ Εθνική (Ηρόδοτος, Αιγινιακός, Σπάρτη) αλλά ήταν αναμενόμενο αφού δεν κατέθεσαν φακέλους, όπως είναι αναμενόμενη και η μη αδειοδότηση του Ηρακλή, ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα.

Θετικά ήταν τα νέα για τις δύο ομάδες των Χανίων, Πλατανιά και ΑΟΧ/Κισσαμικό, που πέρασαν σε πρώτο βαθμό την διαδικασία αδειοδότησης για τη Super League 2, ενώ άδεια για τη Super League 2 πήραν και οι Καραϊσκάκης, Τρίκαλα, με τον ΑΟΤ όμως να έχει υποβιβαστεί στη Football League. Από εκεί και πέρα οι μόνες ομάδες που ολοκλήρωσαν τη σεζόν στη Football League και είχαν πλήρεις φακέλους για συμμετοχή στη Super League 1 ήταν ο πρωταθλητής Βόλος ΝΠΣ και η Δόξα Δράμας. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News