Διορία έως 20 Ιουνίου σε Παπαβασιλείου

Ποδόσφαιρο
Διορία έως 20 Ιουνίου σε Παπαβασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένει ανοιχτό… αλλά όχι για πολύ ακόμα το θέμα προπονητή στον Εργοτέλη

Η απάντηση του Νίκκι Παπαβασιλείου σχετικά με το αν θα παραμείνει στο τιμόνι του Εργοτέλη δεν έχει ακόμα έρθει, την ώρα που είναι δεδομένο ότι ο Κύπριος τεχνικός έχει στα χέρια του και εξετάζει σοβαρές προτάσεις από το εξωτερικό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΠΑΕ Εργοτέλης στις τελευταίες συζητήσεις που είχε με τον κ. Παπαβασιλείου, του ζήτησε να απαντήσει έως τις 20 Ιουνίου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει (επιτέλους) αυτό το θέμα που απασχολεί έντονα. Κι ασφαλώς όσο δεν κλείνει ο προπονητής δεν μπορεί να προχωρήσει και ο σχεδιασμός σε γοργούς ρυθμούς. Ονόματα για τον πάγκο του Εργοτέλη σε περίπτωση μη παραμονής Παπαβασιλείου έχουν τεθεί στο τραπέζι (Πετράκης, Ταουσιάνης, Ανυφαντάκης) αλλά τα πάντα βρίσκονται εν αναμονή.

Βέβαια έχουν γίνει δύο ανανεώσεις, με τον Μπρους και τον Ροβίθη να παραμένουν στους «κιτρινόμαυρους» αλλά υπάρχουν και άλλα ανοιχτά ζητήματα. Επίσης στον Εργοτέλη συζητούν και το τι θα γίνει με τον Γιάννη Ιατρούδη, για τον οποίο υπήρξε ενδιαφέρον προ καιρού από τον ΟΦΗ αλλά έχει ατονήσει και πλέον είναι πολύ πιθανό ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής να παραχωρηθεί στην ΑΕΚ που έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News