«Σταυρόλεξο» ο προπονητής για Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
«Σταυρόλεξο» ο προπονητής για Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πάει τελικά στην Wadi Degla ο Παπαβασιλείου καθώς εκεί ανανέωσε ο Γκώνιας

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στην “πρώτη γραμμή” για τον Εργοτέλη! Η παραμονή του Νίκκι Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία φαντάζει δύσκολη, παρότι χθες προέκυψε ένα νέο στοιχείο.

Ο έμπειρος προπονητής ήταν βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Wadi Degla στην Αίγυπτο, όμως τελικά στο “τιμόνι” της θα παραμείνει ο Τάκης Γκώνιας. Χθες ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό του Εργοτέλη και έτσι οι... μνηστήρες για τον Παπαβασιλείου μειώθηκαν κατά έναν.

Βέβαια, πολύ “ζωηρό” παραμένει το ενδιαφέρον από ομάδες της Super League 1, αλλά και από το εξωτερικό, κάτι που δυσκολεύει τα πράγματα για τον Εργοτέλη. Ο Κύπριος προπονητής έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, όμως με τα σημερινά δεδομένα η αποχώρηση δείχνει το επικρατέστερο σενάριο. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, ο Γιώργος Πετράκης είναι από τις βασικές επιλογές, όμως ψηλά στη λίστα υπάρχουν κι άλλα ονόματα.

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ, υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Μανόλη Ροβίθη και, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί σύντομα η παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News