Οι Δραμινοί υμνούν την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου

Απόψεις
Οι Δραμινοί υμνούν την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ύμνους για την ποιότητα και την ποδοσφαιρική δυναμική του Εργοτέλη, περιλαμβάνει άρθρο του SportDrama, με τα ζωντανά ερεθίσματα από το παιγνίδι της ομάδας του Νίκκι Παπαβασιλείου την τελευταία αγωνιστική στη Δράμα. Αφορμή η δημιουργία της Superleague και η ανάγκη μιας  νέας λογικής την επόμενη σεζόν.

«Το πρωτάθλημα τελείωσε και πλησιάζει η ώρα του απολογισμού. Ωστόσο καθώς ακόμη είναι πολύ νωπή στη μνήμη η τελευταία αγωνιστική…" παρατηρεί και τονίζει: «Απέναντι στον Εργοτέλη, η Δόξα έδειξε όλη την αγωνιστική της γύμνια. Κόντρα σε μια ομάδα που σε καλό αγωνιστικό χώρο δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής, η Δόξα άντεξε μέχρι τα μισά περίπου του πρώτου ημιχρόνου.

Απέναντι σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο που πάτησε τον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο της δραμινής έδρας μια τέτοια τακτική δεν είχε πολλές ελπίδες. Ο Εργοτέλης φέτος έχασε βαθμούς  κυρίως σε κακοτράχαλες έδρες και πλήρωσε την καλή του πορεία στο κύπελλο".

Το σημαντικό που επισημαίνεται είναι η ανάγκη προσαρμογής (της Δόξας) σε ένα πρωτάθλημα  «όπου οι αντίπαλοι θα είναι του επιπέδου και της ποιότητας του Εργοτέλη. Δεν θα είναι ομάδες τύπου Σπάρτης, Αιγινιακού και Σπάτων και των περισσοτέρων άλλων του φετινού ομίλου που χαρακτηρίζονταν για την δύναμη τους, το καταστροφικό παιχνίδι και έπαιζαν σε γήπεδα που φάνταζαν με… οργωμένα χωράφια.

Αντίθετα, εκ των πραγμάτων οι ομάδες οδηγούνται σε μια πιο επαγγελματική νοοτροπία καθώς αυξάνονται τα έσοδα και μπαίνουν στην κατηγορία οι τρεις που υποβιβάστηκαν, έχοντας σαφέστατα επαγγελματική λογική και αρκετά διαθέσιμα στο οικονομικό κομμάτι. Συνεπώς θα αναζητηθούν από όλους οι πιο ποιοτικοί παίκτες με συνέπεια να απαιτείται ένας πιο προσεκτικός σχεδιασμός».

Η λογική του άρθρου είναι σημαντική και σίγουρα αποτελεί εύσημο για την ουσία και την εικόνα που παρουσίασε φέτος ο Εργοτέλης και δεν είναι περίεργο να ισχυριστεί κάποιος ότι η δουλειά του Νίκκι και των παικτών του, διαφημίζεται… πιο πολύ έξω από μέσα!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τίτλο «Δόξα: Χρειάζεται νέα λογική την επόμενη σεζόν»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News