Μια χρυσή γενιά του Εργοτέλη με Τζώρτζογλου, Πετράκη και Δράκο Μαρή!

Ποδόσφαιρο
Μια χρυσή γενιά του Εργοτέλη με Τζώρτζογλου, Πετράκη και Δράκο Μαρή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κιτρινόμαυρη ομάδα του 1993 που αποτέλεσε μια από τις ιστορικότερες στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο

Πάταγο έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο Νίκος Τζώρτζογλου με την ομάδα του Εργοτέλη το 1993, χαρακτηρίζοντάς την ως «χρυσή ομάδα μιας χρυσής εποχής».

Η φωτογραφία έχει αποτυπωθεί στο Μαρτινέγκο, το οποίο εκείνη την δεκαετία είχε χωμάτινο αγωνιστικό χώρο.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, ως πρόεδρος τότε του συλλόγου, με συνεργάτες τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και γενικό αρχηγό τον Δημήτρη Γαλανό είχαν δημιουργήσει μια από τις ιστορικότερες ομάδες του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Μάλιστα ξεχωρίζει μεταξύ άλλων η παρουσία του Δράκου Μαρή, ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες, ενώ για πολλά χρόνια ήταν και χορηγός του Εργοτέλη, του ΟΦΗ αλλά και πολλών σωματείων της ΕΠΣΗ και στήριζε πάντα τις προσπάθειες και δράσεις του Νίκου Τζώρτζογλου.

Αναλυτικά τα πρόσωπα της φωτογραφίας

Όρθιοι από αριστερά: Γαλανός Δημήτρης (Γενικός Αρχηγός), Τζώρτζογλου Νίκος (πρόεδρος), Χατζάκης Δημήτρης, Βασιλείου Θανάσης, Φραγκιαδάκης Μανώλης, Ξηημεράκης Μιχάλης, Λαμπίδης Τάκης, Μαρής Δράκος, Κεφαλογιάννης Μανώλης, Καβουσανός Γιώργος, Πετράκης Γιάννης (προπονητής).

Κάτω: Λεκάκης Αντώνης, Μαρνελάκης Γιώργος, Αναγνωστάκης Κώστας, Ματθαίος Νίκος, Πρωτογεράκης Σταύρος, Κωστάκης Νίκος, Πασπαράκης Γιώργος, Μαυρής Κώστας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News