Εργοτέλης

Μετατέθηκε για τη Μ. Δευτέρα το παιχνίδι του Εργοτέλη με την ΑΕ Καραϊσκάκης…

Για την αξιοπιστία του αγώνα μετά τη μετάθεση του Ηρακλής- Βόλος…

Δεκτό έγινε το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για μετάθεση της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλο, ενώ παράλληλα κατά μια ημέρα μετατέθηκε και η αναμέτρηση του Εργοτέλη με την ΑΕ Καραϊσκάκης.


Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» είχαν καταθέσει αίτημα αναβολής της αναμέτρησης τους τον Βόλο κατά μια ημέρα, ζητώντας να πραγματοποιηθεί την Μ. Δευτέρα αντί την Κυριακή όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένα.

Αρχικά το αίτημα του Γηραιού φάνηκε να μην γίνεται δεκτό, παρόλα αυτά στη συνέχεια και μετά από εντολή του υπουργείου Αθλητισμού και αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης η αναμέτρηση των δύο ομάδων μετατέθηκε για την Μ. Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση για το Α.Ε.Π Ηρακλής – Βόλος Ν.Π.Σ: “Σας γνωρίζουμε πως σε συνέχεια εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (αριθμ. πρωτ. 3592/19/832 & 3560/19/833660 ), τα οποία αφορούν στη μετάθεση του αγώνα της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ», για λόγους τήρησης της τάξης και της προστασίας των φιλάθλων, ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019″.

Η ανακοίνωση για το Εργοτέλης Γ.Σ. 88 – Α.Ε. Καραϊσκάκης: “Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν των ανωτέρω εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προκειμένου να εξασφαλισθεί η ισονομία και η αξιοπιστία του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μετά τη μετάθεση του αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ» ο αγώνας της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE μεταξύ των «ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 – ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου Κρήτης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019″.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια