Σβήνει το όνειρο της 2ης θέσης για Εργοτέλη, 1-1 με Ηρακλή

Ποδόσφαιρο
Σβήνει το όνειρο της 2ης θέσης για Εργοτέλη, 1-1 με Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασύμφορη ισοπαλία και για τις δύο ομάδες στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ισοπαλία που δεν συμφέρει κανέναν έφεραν στο Παγκρήτιο Στάδιο Εργοτέλης και Ηρακλής με σκορ 1-1.

Για τον Εργοτέλη με αυτή την εντός έδρας απώλεια σβήνει το όνειρο της 2ης θέσης, μένοντας πέντε βαθμούς πίσω από τον Πλατανιά κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε, ενώ ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να πλησιάσει την δεκάδα και να ελπίζει για την Super League2.

Καλύτερα μπήκε ο «Γηραιός» στο Παγκρήτιο, με τον Καθάριο να απειλεί στο 7', αλλά ο Καλογεράκης έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 17' ο Ημίθεος είχε δοκάρι, σε προβολή του Ρόβα. Ο Εργοτέλης απάντησε στο 23', με τον Κάχριμαν να διώχνει το δυνατό σουτ του Τσέλιου. Στο 29' ακυρώθηκε γκολ των Θεσσαλονικιών, το οποίο έφερε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Στο 39', σουτ του Τσέλιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει εύκολα ο Καχριμάν.

Στο 55' ο Κλέιτον απέφυγε δύο παίκτες, μπήκε στην περιοχή, με το σουτ του να φεύγει άουτ. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Έφορντ από καλή θέση ήταν άστοχο. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν ρίξει την απόδοση που είχαν στο πρώτο μέρος, μην μπορώντας να φτάσουν το ίδιο εύκολα στα καρέ του Καλογεράκη. Στο 73', μετά τη σέντρα του Ροβίθη, ο Έφορντ έκανε την προβολή και ο Καχριμάν απέκρουσε με δυσκολία. Στο 78' οι Κρητικοί μετουσιώσαν την υπεροχή τους σε γκολ, με τον Μαζουλουξή. Πέντε λεπτά μετά ο Ηρακλής κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κλέιτον, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Καλογεράκη, για το τελικό 1-1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπαχανακ, Μπουρσέλης (65' Ροβίθης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (89' Κουατένγκ), Έφορντ, Μανουσάκης (58' Μπουτσάκος)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τροΐζι): Καχριμάν, Μουνιόθ, Βιτλης, Κουτρουμανος, Παναγιωτουδης, Κλέιτον, Καθάριος (79' Κωστούλας), Στάμου, Περόνε, Ντούνης (89' Τσίπρας), Ρόβας (76' Νιαμπούγιου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News