Στειακάκης: «Είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης»

Ποδόσφαιρο
Στειακάκης: «Είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στηρίζει την θέση της ΠΑΕ για την αναδιάρθρωση και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη

Την θέση που εξέφρασε η ΠΑΕ Εργοτέλης υπέρ της αναδιάρθρωσης στηρίζει και ο Γ.Σ. Εργοτέλης, όπως ανέφερε σε γραπτή του τοποθέτηση ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Στειακάκης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα κάποια πράγματα για όσα γράφονται στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας δίνει στη Λάρισα έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα για την, όσο είναι δυνατόν, υψηλότερη κατάταξη της στον βαθμολογικό πίνακα. Οι υψηλοί στόχοι δεν διατυμπανίζονται αλλά επιδιώκονται και κατακτώνται με δουλειά, ταλέντο και τύχη. Γι αυτό καλά έκανε ο Γιώργος Τουτζάρης που, από την αρχή του πρωταθλήματος, προέβαλε ως στόχο μια θέση που να οδηγεί στην ρητά εξαγγελθείσα Σουπερλιγκ 2. Αυτή η κατάκτηση φαινόταν απολύτως εφικτή. Αν έρθει και η δεύτερη θέση, καλώς να ορίσει, και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα αγωνιστούν για το καλύτερο.

Οφείλω, όμως, να ξεκαθαρίσω κάποια σημαντικά πράγματα ενόψει αυτών που γράφονται στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

1) Όλοι που διοικούμε σήμερα τον Εργοτέλη θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει η αναδιάρθρωση και ότι εξυπηρετεί τις ανάγκες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως της θέσης που θα τερματίσει ο Εργοτέλης στο πρωτάθλημα. Άλλωστε αυτό ήταν απόφαση της Πολιτείας και όχι ευσεβείς πόθοι κάποιων.

2) Ο Εργοτέλης έχει τη συλλογική φιλοσοφία και τους διοικητικούς μηχανισμούς συνεργασίας να θέτει στόχους μέσα από συνεννόηση και αξιολόγηση των δεδομένων προς όφελος του όλου Εργοτέλη. Οι στόχοι είναι του Εργοτέλη και όχι αυθαίρετες προσωπικές φιλοδοξίες ή αποφάσεις κάποιων.

3) Η σύγκρουση των «συμφερόντων» του Συλλόγου μας με τα συμφέροντα άλλων ΠΑΕ ή με τις απόψεις άλλων παραγόντων που έχουν διαφορετική γνώμη είναι συγκυριακά αναπόφευκτη. Όμως όλους τους τιμάμε και τους σεβόμαστε. Άλλωστε, ο γόνιμος διάλογος και η καλοπροαίρετη αντιπαράθεση είναι το έδαφος που ανθίζει η πρόοδος.

4) Στον Εργοτέλη έχουμε μάθει να στηρίζουμε και να τιμάμε όσους τον υπηρετούν και τον έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν. Αυτό κάνει και η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ με τον καλύτερο τρόπο υπό τις υπάρχουσες αντίξοες συνθήκες.

Υ.Γ 1 Συγχαρητήρια της Κ19 του Συλλόγου μας για την επιτυχία της στο πρωτάθλημα και φέτος.

Υ.Γ 2 Καλή επιτυχία την μεγάλη μας ομάδα σήμερα το απόγευμα και ευχαριστούμε όσους είναι δίπλα της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News