Εργοτέλης

Ανακοίνωση από τον Εργοτέλη υπέρ της αναδιάρθρωσης

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε θέση με ανακοίνωση που εξέδωσε

Ο Εργοτέλης τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται με καυστικό τρόπο στην καθυστέρηση υλοποίησης των αποφάσεων.

Τονίζει χαρακτηριστικά ότι το σχέδιο που έχει εξαγγείλει ο Βασιλειάδης για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι η μόνη βιώσιμη λύση και προσθέτει, ότι η Σούπερ Λίγκα «ναρκοθετεί» την υλοποίηση της αναδιάρθρωσης.

Αναλυτικά:  «Το καλοκαίρι του 2018 όταν ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος στη Football League γεμίσαμε χαμόγελα, γιατί η εξαγγελθείσα αναδιάρθρωση από τον Υπουργό κ. Βασιλειάδη, έδινε πνοή και όνειρα στους ιδιοκτήτες και επενδυτές των ομάδων της κατηγορίας, αφού φάνταζε και η μόνη βιώσιμη, από αγωνιστικής και οικονομικής άποψης λύση.

Στην πορεία επακολούθησαν από όλους τους φορείς διαβεβαιώσεις στήριξης  και επιβεβαίωσης μάλιστα με αποφάσεις τόσο της Super League όσο και της ΕΠΟ. Πλην όμως όπως αποδείχτηκε τελικά η Super League για συντεχνιακούς λόγους μικροσκοπιμοτήτων ναρκοθετεί “κατ’ επάγγελμα” την υλοποίηση της αναδιάρθρωσης, αν και έχουμε διανύσει τα 2/3 του πρωταθλήματος, παραγνωρίζοντας ότι όλες οι Α.Ε. της κατηγορίας επένδυσαν στις ομάδες τους και στόχευσαν με άξονα και μόνο τη δημιουργία της Super league 2 και τη συνολική πυραμίδα του όλου οικοδομήματος.

Οι συνεχείς αναβολές στη περαίωση της υπουργικής εξαγγελίας εκθέτει όλους αυτούς που την αναχαιτίζουν και πλήττουν βάναυσα την αξιοπιστία καταταλαιπωρημένου Ελληνικού Επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε έστω και αυτή την ύστατη ώρα να συμπορευτούν όλοι οι φορείς ιδιαίτερα στην ΕΠΟ στο αξιόπνοο σχέδιο του Υπουργού που διασφαλίζει σε κάθε περίπτωση την ευρωστία και υγιή ανταγωνιστικότητα των ομάδων.

Κύριοι οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια