Πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με την Σπάρτη ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με την Σπάρτη ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα της Λακωνίας είχε χρησιμοποιήσει πέντε ξένους στην μεταξύ τους αναμέτρηση…

Και τυπικά στα χαρτιά πήρε τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Σπάρτη ο Εργοτέλης.Το συγκεκριμένο ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1, ωστόσο η ομάδα της Λακωνίας είχε χρησιμοποιήσει πέντε ξένους, εξέλιξη που είχε σαν συνέπεια να χάσουν με 3-0 στα χαρτιά τον αγώνα.

Πλέον μετά την απόφαση της επικύρωσης του αγώνα στους Κρητικούς οι οποίοι βρίσκονται πλέον στο -2 από την 2η θέση, η «Βασίλισσα του Νότου» είναι τελευταία στην βαθμολογία, καθώς εκτός του ότι χάνει το ματς με 3-0, της αφαιρούνται τρεις βαθμοί με συνέπεια να είναι πλέον στους 14 βαθμούς.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Ως προς την ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 88 κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ στις 23/2/2019:

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με σκορ 3-0, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ αφαίρεση τριων (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ και της ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ χρηματική ποινή, ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ».

Οι Λάκωνες τιμωρήθηκαν επίσης με 2.000 ευρώ πρόστιμο, καθώς είχαν δικαστεί ερήμην για τη μη αναγραφή προπονητή - κατόχου UEFA Pro στο ματς με τον Βόλο. Η απόφαση:

«ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ, χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας με ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ, 17/3/2019)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News