Ισοπαλία για Κ19 Εργοτέλη… και τώρα Ηρακλής!

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία για Κ19 Εργοτέλη… και τώρα Ηρακλής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Θεσσαλονίκη οι "κιτρινόμαυροι" θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο Νότιος όμιλος στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, με την Κ19 Εργοτέλη να φέρνει ισοπαλία 1-1 στο Μαρτινέγκο, στο ντέρμπι κορυφής με την Παναχαϊκή.

Οι «κιτρινόμαυροι» τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του Νοτίου Ομίλου με 30 βαθμούς και πλέον θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό, στον αγώνα που θα δώσουν στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον 1ο του Βορείου Ομίλου, Ηρακλή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου τόσο η ομάδα μας όσο και η Παναχαϊκή δικαιολόγησαν απόλυτα την βαθμολογική τους θέση στην κoρυφή του νοτίου Ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Τσεκούρας έκανε ωραίο ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.Οι κιτρινόμαυροι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με κοντινό σουτ του Φαζάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλεξάκη.

Στην επανάληψη του παιχνιδιού το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη είχε τον πλήρη έλεγχο και τα ηνία του παιχνιδιού και προσπάθησε να πάρει την νίκη με κορυφαίες στιγμές την φάση  του 52’ όπου ο Φαζάκης βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε άουτ και στο 80’ την τριπλή ευκαιρία αρχικά με τον Σαϊτάκη και δυο φορές μετά με τον Παπαδάκη όπου εδίωξαν αρχικά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων και εν συνεχεία ο τερματοφύλακας.

Εργοτέλης: Τζελέπης, Λούσι, Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης, Πάγια, Βουτσάς, Καπουράνης, Αλεξάκης (75’ Μαυροειδής), Κομνηνός (61’ Σαϊτάκης), Φαζάκης (68’ Παπαδάκης), Κουτάντος ( λ.τ. 40’ Σεραφειμίδης)

Παναχαϊκή: Μικές, Σταθόπουλος, Λαζανάς, Καλαμποκας, Γερογιάννης, Πατρώνης, Βασιλικόπουλος, Τσεκούρας, Αγριμάκης, Ηρακλέους, Λιμάτσι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News