Με αποφασιστικότητα για το διπλό στην Κέρκυρα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Με αποφασιστικότητα για το διπλό στην Κέρκυρα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει να αναρριχηθούν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα οι «κιτρινόμαυροι»

Έτοιμος για τη νίκη που θα του επιτρέψει να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία της Football League είναι ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει σήμερα (15:00) εκτός έδρας την Κέρκυρα για την 23η αγωνιστική και θα επιδιώξει να πάρει το διπλό.

Οι "κιτρινόμαυροι" είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100, καθώς αν επιτύχουν τον στόχο τους θα... προσπεράσουν τον σημερινό αντίπαλο και ταυτόχρονα θα πάρουν την... εκδίκησή τους για την ήττα του πρώτου γύρου.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Ιατρούδη, που έχει ενσωματωθεί με την Εθνική Ελπίδων, αλλά και του τιμωρημένου Χρήστου Μπάτζιου.

Ο έμπειρος τεχνικός έριξε το βάρος στην τακτική στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, ενώ στη 18μελή αποστολή μετέχουν οι Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Οικονόμου, Μπαχανάκ, Μαζουλουξής, Κοιλιάρας, Μπρους, Χατζηδίμπας, Γροντής, Τσέλιος, Μπουρσέλης Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Ροβίθης, Έφορντ, Κουατένγκ και Σταθόπουλος.

Σπουδαίο ματς στα Περιβόλια

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής θα γίνει σήμερα στα Περιβόλια, όπου ο δυναμικός Πλατανιάς θα υποδεχτεί στις 3 το μεσημέρι τον πρωτοπόρο Βόλο.

Την ίδια ώρα, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αιγινιακό στην Κατερίνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News