Εργοτέλης

Παπαβασιλείου: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Η ήττα από τον Πλατανιά στεναχώρησε τον προπονητή του Εργοτέλη Νίκκι Παπαβασιλείου.

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς στα Περιβόλια, o Νίκκι Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στο «χαμένο» πρώτο ημίχρονο και στην προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο μέρος, επισημαίνοντας ότι ο Εργοτέλης κοιτάει πλέον την συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι.

«Δυστυχώς χάσαμε ένα ημίχρονο όπου δεν μπήκαμε στις απαιτήσεις και στις συνθήκες του παιχνιδιού και δίκαια βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα φέρνοντας τον Τσέλιο σαν αμυντικό χαφ γύρισε ο Bruce πίσω στην άμυνα και με την είσοδο του Γροντή και του Μανουσάκη θεωρώ ότι άλλαξε όλη η εικόνα του αγώνα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι θα μπορούσαμε στο δεύτερο 45λεπτο να πετύχουμε ένα γκολ και αυτό θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Το ξεχνάμε γρήγορα και προχωράμε σκεπτόμενοι ήδη το επόμενο ματς. Δυστυχώς ήταν ένα παιχνίδι που αν το κερδίζαμε θα αλλάζαμε επίπεδο και θα διεκδικούσαμε πολύ περισσότερα πράγματα. Αυτό δε σημαίνει τίποτα για εμάς. Συνεχίζουμε και θα δούμε στο τέλος που θα είμαστε στην βαθμολογία».

Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Γροντής, ανέφερε με την σειρά του:

«Όπως είπε και ο κόουτς αφήσαμε το πρώτο ημίχρονο καθώς δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε ωστόσο ακόμη και έτσι το γκολ που μπήκε σε αυτό το χρονικό σημείο λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ημιχρόνου έδωσε το πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Πρέπει να ξεχάσουμε την εμφάνιση στο πρώτο μέρος αλλά να μάθουμε και απ’ αυτό ώστε να είμαστε περισσότερο προετοιμασμένοι στα επόμενα παιχνίδια για να μην υπάρχει αυτή η κατάσταση. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι απ’ τον Πλατανιά καθώς πιέσαμε και θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο γκολ. Αυτό δεν ήρθε και κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς».

Σχόλια