Συνεχίζει με ταπεινότητα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει με ταπεινότητα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του Νίκκι Παπαβασιλείου μετά τη νίκη επί του Βόλου

Σπουδαία ήταν η χθεσινή νίκη του Εργοτέλη επί του πρωτοπόρου της Football League Βόλου, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν πετάνε στα σύννεφα. «Συνεχίζουμε ταπεινά» επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Νίκκι Παπαβασιλείου: 

«Κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Εκτός απ’ την κούραση απ’ τα τρία συνεχόμενα ματς είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τις σοβαρές απουσίες από παιδιά που είχαν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα όπως ο Τσέλιος, ο Κοιλιάρας, ο Μαζουλουξής, ο Μπουτσάκης παρόλα αυτά δείξαμε ότι έχουμε παιδιά που μπορούν να αντικαταστήσουν τον οποιοδήποτε και δουλεύουν πίσω και περιμένουν την ευκαιρία τους. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για την ομάδα.

Οσον αφορά το παιχνίδι πήγαμε στο ημίχρονο χωρίς σκορ αλλά έχοντας τα ψυχικά αποθέματα και την συγκέντρωση να διεκδικήσουμε το ματς καταφέραμε να πετύχουμε δύο φανταστικά γκολ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι. Συνεχίζουμε ταπεινά και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News