Εργοτέλης

Παπαβασιλείου: «Βγάλαμε σωστή αντίδραση μετά την αποβολή»

Για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και για την σωστή αντίδραση που έβγαλαν στο παιχνίδι μετά και την αποβολή του Μπουτσάκη στάθηκε ο Νίκκι Παπαβασιλείου στην συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα. Στάθηκε μάλιστα και στο μεγάλο κέρδος του Εργοτέλη από τον παιχνίδι, στον Γιώργο Μανουσάκη.

 

«Ήρθαμε να παίξουμε στα Τρίκαλα μετά από μια μεγάλη προσπάθεια στο Κύπελλο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όπου δώσαμε πάρα πολλές δύναμης προσπαθώντας να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας μια πρόκριση στους τέσσερις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και μπορώ να πω ότι αρχίσαμε το παιχνίδι φανταστικά. Είχαμε δυο τρεις πολύ καλές φάσεις για ν ανοίξουμε το σκορ και δυστυχώς στο 13’  μείναμε με 10 παίκτες. Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό το γεγονός. Το είδαμε και αυτό στο φετινό πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι μείναμε με 10 παίκτες για περίπου 80 λεπτά η ομάδα μου ήταν καλύτερη στο γήπεδο. Αυτό που βγάλαμε σήμερα ήταν μια σωστή αντίδραση. Συνεχίσαμε να έχουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργούμε. Μάλιστα βγάλαμε πράγματα που μας έλειπαν σε προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

 

 Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θα μπορούσαμε και να κερδίσαμε με λίγο καθαρό μυαλό στην τελευταία πάσα που υπήρχαν οι προϋποθέσεις σε αρκετές περιπτώσεις. Ίσως μάλιστα ο Efford στην τελευταία ευκαιρία αν ενεργούσε πιο γρήγορα να παίρναμε και αυτό το παιχνίδι.

 

Σήμερα κερδίσαμε και ένα ακόμα δικό μας παιδί τον Μανουσάκη. Ένα παιδί που έκανε υπομονή δούλεψε πάρα πολύ σκληρά και περίμενε την ευκαιρία του. Σήμερα την πήρε και  μας έδειξε ότι μπορεί να είναι ένας παίκτης του Εργοτέλη για τα επόμενα χρόνια. Καλή συνέχεια στη ομάδα των Τρικάλων»

Σχόλια