Εργοτέλης

Παπαβασιλείου: "Δεν μου αρέσει και δεν θα το ανεχθώ"

Ο Εργοτέλης μπορεί να παίρνει τους βαθμούς με Σπάρτη στα χαρτιά αλλά η εικόνα του εκνεύρισε το Νίκκι Παπαβασιλείου

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχει το παιχνίδι του Εργοτέλη με τη Σπάρτη και την κατοχύρωση των βαθμών στους κιτρινόμαυρους λόγω της γκάφας της Σπάρτης, η εικόνα του Εργοτέλη δεν ήταν καθόλου καλή. 

Μετά το παιχνίδι μάλιστα ο Νίκκι Παπαβασιλείου ήταν εκνευρισμένος για την εικόνα του α’ ημιχρόνου και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στη συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς χάσαμε ένα ημίχρονο και αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο πέρα από την νοοτροπία μας. Δείξαμε σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια τόσο την ποιότητα μας όσο και τις δυνατότητες μας. Όμως όταν χάνεις 11 βαθμούς με ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας υπάρχει ξεκάθαρα θέμα νοοτροπίας και όχι αγωνιστικό. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να γυρίσουμε το παιχνίδι, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα συζητήσω με τους παίκτες γιατί δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα και δεν θα το ανεχθώ.

Είμαστε μία νεαρή ομάδα με όλα τα χαρακτηριστικά της. Εγώ αυτή την ομάδα θα την αλλάξω και ξέρω τον τρόπο. Αν δεν μαθαίνουμε δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε την νοοτροπία να υποστηρίξουμε αυτό που κάνουμε και θα το κάνουμε».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια