Στην τελική ευθεία για το ματς με Σπάρτη ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Στην τελική ευθεία για το ματς με Σπάρτη ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν χρυσή ευκαιρία να ντουμπλάρουν τις νίκες

Ο Εργοτέλης έχει μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τη Σπάρτη το Σάββατο στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο. Απέναντι σε μια ομάδα που βρσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν χρυσή ευκαιρία να ντουμπλάρουν τις νίκες μετά το τρίποντο την προηγούμενη εβδομάδα επί του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι κόντρα στην Σπάρτη το μεσημέρι του Σαββάτου (23/2 – 15:00) έχει ξεκινήσει για την ομάδα μας.

Η σημερινή προπόνηση η οποία διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Σταδίου περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και επιθετική λειτουργία σε μεσαίο και επιθετικό 1/3.

Όσoν αφορά το ιατρικό δελτίο, ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο υποχρέωσε τον Κυριάκο Μαζουλουξή να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων για 10 περίπου ημέρες.

Επίσης να σημειωθεί ότι ο Νίκκι Παπαβασιλείου κόντρα στους Σπαρτιάτες δεν μπορεί να υπολογίζει και τον τιμωρημένο (κίτρινες κάρτες) Ηλία Τσέλιο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 10:30 αμέσως μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την σαββατιάτικη αναμέτρηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News