Το «μπαλάκι» στα χέρια του Κάιπερς

Ποδόσφαιρο
Το «μπαλάκι» στα χέρια του Κάιπερς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζήτησε να μείνει ως το καλοκαίρι χωρίς να πληρώνεται ο Βέλγος, ο Εργοτέλης του πρότεινε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο

Το “σίριαλ” Ούγκο Κάιπερς είχε από το καλοκαίρι πολλά επεισόδια για τον Εργοτέλη, όμως πλέον φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του. Η παρουσία του Βέλγου επιθετικού στο Ηράκλειο έχει βάλει το “νερό στ’ αυλάκι”, με κάθε πρόβλεψη βέβαια για την κατάληξη να είναι... ριψοκίνδυνη.

Ο 22χρονος παίκτης ζήτησε να “ενεργοποιηθεί” και πάλι αγωνιστικά για το υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς να πληρώνεται από την ηρακλειώτικη ομάδα, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του για το πρώτο μισό της χρονιάς.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, αντιπρότεινε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ένα ακόμη χρόνο (το υπάρχον λήγει στις 30/6/2019) κι έπειτα να υπολογίζεται κανονικά από τους “κιτρινόμαυρους”.

Έτσι, το... μπαλάκι είναι πλέον στον Κάιπερς, ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση εντός της εβδομάδας και όλα εξαρτώνται πλέον από την απάντηση που θα δώσει.

Από ’κει και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τη Σπάρτη. Για το παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζεται ο Τσέλιος, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Τέλος, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εργοτέλη γευμάτισε χθες στο εστιατόριο “50-50”, με τη διοίκηση να ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες Γιώργο Πολυχρονάκη και Αντώνη Σηφάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News