Να λάμψει και με Αστέρα θέλει ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Να λάμψει και με Αστέρα θέλει ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:00 σήμερα στο Παγκρήτιο ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Στο… αγαπημένο του Κύπελλο, τη διοργάνωση που του έχει δώσει φέτος πολλές χαρές, επιστρέφει σήμερα ο Εργοτέλης με μεγάλο πόθο να κάνει και πάλι άπαντες να μιλούν για εκείνον!

Στις 17:00 το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολη, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά. Ο Εργοτέλης είναι η μοναδική ομάδα από την Football League που συνεχίζει στη διοργάνωση και θέλει να επαναλάβει ότι έκανε με Άρη και ΟΦΗ και να κάνει το πρώτο βήμα για μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η Λέσχη Φίλων Daltons, χαρακτήρισε τον αγώνα ως υπόθεση του κρητικού ποδοσφαίρου και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το όνειρο θα συνεχιστεί.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Πατρίκ Μπαχανάκ, που αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Κατσιμήτρος, Τσελέπης, Καλογεράκης, Bahanack, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής, Κοιλιάρας, Χατζηδίμπας, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Kacurri, Γροντής, Effort, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng, Ροβίθης.

Αλλαγές λόγω βροχής

Στον Εργοτέλη περιμένουν σήμερα αρκετό κόσμο στο Παγκρήτιο Στάδιο και θέλουν την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, προχωρώντας μάλιστα στις απαραίτητες αλλαγές λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Έτσι, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημερώνει ότι θα είναι ανοιχτή η θύρα 11 του Παγκρητίου σταδίου, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά και έχει σκέπαστρο ενώ δυο ώρες πριν την σέντρα θα υπάρχει ανοιχτό εκδοτήριο έξω από την θύρα 13. Στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ και τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News