Γιόρτασαν με τρίποντο τα γενέθλια του Χαϊντίνι!

Ποδόσφαιρο
Γιόρτασαν με τρίποντο τα γενέθλια του Χαϊντίνι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κ19 του Εργοτέλη επικράτησε 2-0 των Τρικάλων και η ατμόσφαιρα στο Μαρτινέγκο ήταν γιορτινή

Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η Κ19 του Εργοτέλη επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-0 στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» της αντίστοιχης ομάδας των Τρικάλων.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν αυτό που ήθελαν και παρέμειναν έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου Ομίλου Νέων της Football league.

Ωστόσο μια όμορφη έκπληξη περίμενε τον Άγγελο Χαϊντίνι, που είχε γενέθλια κλείνοντας τα 18 του χρόνια. Πριν την έναρξη του αγώνα με τα Τρίκαλα οι συμπαίκτες «εισέβαλαν» στα αποδυτήρια με μια τούρτα η οποία είχε πάνω τον ίδιο με την φανέλα του Εργοτέλη. Ο Άγγελος έδειξε να συγκινείται και αφού «έκανε την απαραίτητη ευχή έσβησε τα κεράκια κάτω από το χειροκρότημα των κιτρινόμαυρων.

Όσον αφορά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, τα γκολ ήρθαν ένα σε κάθε ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα στο 15’ ο Αλεξάκης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ενώ το τελικό 2-0 σημειώθηκε στο 90’ όταν μετά από ωραία συνεργασία Καπουράνη - Παπαδάκη η μπάλα έφτασε στον Σεραφειμίδη ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βλαχάκης, Λούσι, Μαυροειδής, Κεφαλούκος, Πλαϊτάκης, Κουτάντος (75’ Χαϊντινι), Κόλα, Καπουράνης, Αλεξάκης (54’ Πάγια), Κομνηνός (65’ Σεραφειμίδης), Παπαδάκης (89’ Φαζάκης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Μπουρούσης, Πούλιος, Σκαρλέας, Γκόβινας, Μπαρτζιώκας, Νιγκλιτσιώτης, Κοντογεώργος, Κόνιαρης, Αλμπάνης, Δρόσος, Κατσαντώνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News