Κοιλιάρας τέλος από ΟΦΗ και πάει Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Κοιλιάρας τέλος από ΟΦΗ και πάει Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα αποχωρήσεων είναι η σημερινή για τον ΟΦΗ, καθώς μετά τον Αργυρόπουλο που ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται, λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Κοιλιάρα, όπως επισήμως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ωστόσο ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα φύγει από το Ηράκλειο καθώς έχει συμφωνήσει με τον Εργοτέλη και θα φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, καθώς αγωνίστηκε εκεί από το 2007 έως το 2010 αλλά και άλλη μία χρονιά και συγκεκριμένα το 2013-14. 

Το 2014-15 είχε αγωνιστεί στη Νέα Αλικαρνασσό με τη φανέλα του Ηροδότου και το καλοκαίρι του 2015 ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του ΟΦΗ στην επανεκκίνηση από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και σε όλη την πορεία της μέχρι την επιστροφή στη Super League.

Σε αυτά τα 3,5 χρόνια αγωνίστηκε σε 66 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, χρίστηκε δύο φορές σκόρερ και ξεχώρισε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας. Πρόσφατα πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα και έτσι ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ, με την ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της να τον ευχαριστεί και να του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News