Χάνει Μπρους για Αήττητο Σπάτων ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Χάνει Μπρους για Αήττητο Σπάτων ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων το ερχόμενο Σάββατο είναι πλέον στραμμένη η προσοχή όλων στον Εργοτέλη. Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες, παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν... σύμμαχος.

Έτσι, ο Νίκκι Παπαβασιλείου αναγκάστηκε να διαφοροποιήσει το πρόγραμμά του, αφού οι παίκτες δε βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά προπονήθηκαν σε κλειστή αίθουσα εντός του Παγκρητίου. Έτσι, από σήμερα θα “φορτσάρουν” για τα καλά και στόχος φυσικά είναι η πρώτη νίκη μέσα στο 2019.

Οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν τελευταία φορά στις 23 Δεκεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ενώ από τότε έχουν δύο ήττες στο πρωτάθλημα με Απόλλωνα Λάρισας και Ηρακλή, αλλά και την ισοπαλία με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Άλμπερτ Μπρους, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Από ’κει και πέρα, το ευχάριστο για τον Παπαβασιλείου είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, ενώ σε μεταγραφικό επίπεδο συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση αριστερού μπακ, που θα καλύψει το κενό του Γιακούμπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News