Εργοτέλης

Δείπνο Βοζικάκη στο προσωπικό της Ακαδημίας Εργοτέλη

Μια εξαιρετική, ζεστή βραδιά μακριά από το άγχος της καθημερινότητας πρόσφερε στους προπονητές, αλλά και το προσωπικό της Ακαδημίας του Γ.Σ. Εργοτέλη ο Γιώργος Βοζικάκης.

Χωρίς να έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματά του και έχοντας τεράστια προσφορά στο σύλλογο, ο νυν ταμίας της ΕΠΣΗ θέλησε να φέρει ακόμα πιο κοντά τους ανθρώπους οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στα εκατοντάδες παιδιά που αθλούνται στον λόφο του Μαρτινέγκο.

Το παρών στην εκδήλωση πέραν των προπονητών της Ακαδημίας του Εργοτέλη, με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Καλπακίδη, έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Στειακάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κατρινάκης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Μπροκαλάκης και ο άοκνος «εργάτης» του συλλόγου και συμπαραστάτης όλων των αγωνιστικών του ομάδων, Νίκος Φανταουτσάκης.

Άπαντες οι παριστάμενοι πέραν του ότι είχαν την ευκαιρία να γευθούν τα πλούσια εδέσματα του εστιατορίου «Τρία Πεύκα» όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, συζήτησαν σε χαλαρό κλίμα για όλα τα θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο. Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Καλπακίδης ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, χαρίζοντας συμβολικά δώρα.

Η διοίκηση, αλλά και το προσωπικό του Γ.Σ. Εργοτέλης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Γιώργο Βοζικάκη, έναν άνθρωπο ο οποίος αρκετές φορές και με πολλούς τρόπους βοηθά τον σύλλογο, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη του για τον Εργοτέλη.

Σχόλια