Σε ρυθμούς Κυπέλλου ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Σε ρυθμούς Κυπέλλου ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται πλέον στο “στρατόπεδο” του Εργοτέλη, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Άρη.

Για την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου είναι μια αναμέτρηση που μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη και έτσι υπάρχει ισχυρό κίνητρο. Υπάρχει ανοιχτό... παράθυρο πρόκρισης για τους “κιτρινόμαυρους” σε περίπτωση που καταφέρουν να κερδίσουν τους Θεσσαλονικείς.

Μπορεί ο αντίπαλος να είναι το φαβορί, όμως ο Εργοτέλης είχε δείξει και κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Αρκεί να βρει τον καλό του εαυτό και να αφήσει πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε επίπεδο Football League. Επιπλέον, ακόμη και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις θα είναι κέρδος, αφού θα τονώσει την... πληγωμένη το τελευταίο διάστημα ψυχολογία.

Ο Παπαβασιλείου και οι συνεργάτες του κάνουν προγραμματισμό για δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, καθώς την Κυριακή θα ακολουθήσει ο σημαντικός αγώνας με την Παναχαϊκή εντός έδρας. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν πλέον μειωθεί στο ελάχιστο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News