Διπλός "πονοκέφαλος" στον Εργοτέλη ενόψει Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Διπλός "πονοκέφαλος" στον Εργοτέλη ενόψει Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντώνης Μπουρσέλης και Αντώνης Καπνίδης αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι στο Βόλο και δεν υπολογίζονται από το Νίκκι Παπαβασιλείου...

Η πρώτη βαθμολογική απώλεια του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League, δεν επηρεάζει την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας. Άλλωστε, η αναμέτρηση με τον Βόλο είχε όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι και πρόκειται για ένα αντίπαλο με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Έτσι, το τελικό… ταμείο του συγκεκριμένου αγώνα ήταν θετικό για τους «κιτρινόμαυρους», που έβγαλαν αντίδραση σε ένα απαιτητικό ματς.

Η προσοχή είναι πλέον στραμμένο στο κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά την ερχόμενη Κυριακή. Η επιστροφή στις νίκες είναι ο μοναδικός στόχος για την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα… διπλό αγωνιστικό «πονοκέφαλο».

Αντώνης Μπουρσέλης και Αντώνης Καπνίδης αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι στο Βόλο. Ο πρώτος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο δεύτερος «κληρονόμησε» ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα. Έτσι, ο Καπνίδης δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ενώ ήδη ξεκίνησε θεραπείες, τη στιγμή που ο Μπουρσέλης θα υποβληθεί σε περαιτέρω έλεγχο.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση για όσους ήταν εκτός αποστολής από το προχθεσινό ματς ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Το «ευχαριστώ» για τη φιλοξενία

Η διοίκηση του Εργοτέλη εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε την ομάδα του Βόλου για τη φιλοξενία. Τονίζεται μάλιστα ότι οι όποιες μικροεντάσεις δεν είχαν συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την Διοίκηση και εν γένει το προσωπικό της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος για την άψογη φιλοξενία, τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου, κατά την διεξαγωγή του χτεσινού αγώνα μεταξύ των ομάδων Βόλος-Εργοτέλης. Μικροεντάσεις και μικροαντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, συνήθους ποδοσφαιρικού χαρακτήρα, εξατμίστηκαν και με το τέλος αυτού. Είμαστε υποχρεωμένοι, και εκ της κρητικής μας φύσης, να ανταποδώσουμε σε υψηλό βαθμό τη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο στην Κρήτη προς την ομάδα και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News