Εξαιρετικός ο Εργοτέλης, κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ παρά την ήττα (1-2)

Ποδόσφαιρο
Εξαιρετικός ο Εργοτέλης, κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ παρά την ήττα (1-2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης κέρδισε τις εντυπώσεις στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά την ήττα με 1-2.

Η ομάδα του Ηρακλείου κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της και παρά τη διαφορά κατηγορίας, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που είχε την υπεροχή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν με την απόδοση τους, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ότι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά πράγματα από κάποιες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Στο πρώτο 45λεπτο, οι Θεσσαλονικείς πήραν νωρίς το προβάδισμα με το φαλτσαριστό σουτ του Μπίσεσβαρ στο 11’.

Ο Έφορντ είχε μια καλή στιγμή στο 15’, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα με τους Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του, καθώς κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, οι παίκτες του υπερείχαν στις προσωπικές «μονομαχίες» και αναπτύχθηκαν σωστά στην επίθεση.

Στο 56’ ο Μπουρσέλης έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι στο 63’. Οι δύο αυτές φάσεις ήταν η… προειδοποίηση, αφού στο 69’ από τον ωραίο συνδυασμό των Τσέλιου, Έφορντ και Ιατρούδη, ο τελευταίος με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης σε μια ανύποπτη φάση στο 80’, με τον Βέρνμπλουμ να παίρνει την κοντινή κεφαλιά για το 1-2.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής (46’ Μπρους), Γιακούμπου, Κοζορώνης, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (81’ Καπνίδης), Ροβίθης (52’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Οικονόμου.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο (64’ Κάνιας), Μαλεζάς, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ (87’ Κρέσπο), Χατσερίντι, Άκπομ, Κίτσιου, Ζαμπά (64’ Σάκχοφ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News