Άρωμα Super League στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Άρωμα Super League στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκληση το παιχνίδι Κυπέλλου στις 15.00 στο Παγκρήτιο

Στη “μάχη” του Κυπέλλου ρίχνεται σήμερα ο Εργοτέλης, με έναν αγώνα που μοιάζει “τεστ”... αντοχής για τους “κιτρινόμαυρους”. Η ομάδα του Ηρακλείου θα υποδεχτεί στις 3 (Cosmote Sport 1) το μεσημέρι τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μια πραγματική πρόκληση για το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου, που θα επιδιώξει να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να βάλει... δύσκολα στον αντίπαλο.

Φυσικά κανείς δεν παραγνωρίζει ότι ο “δικέφαλος του Βορρά” είναι το μεγάλο φαβορί, αφού υπάρχει διαφορά ποιότητας και μιλάμε για έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου στη Σούπερ Λίγκα.

Από την άλλη, στον Εργοτέλη θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί και να “ξεδιπλώσουν” στο χορτάρι τα καλά στοιχεία που διαθέτουν ως σύνολο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά το απόλυτο νικών ως τώρα στη Football League.

Το ευχάριστο για τον Νίκκι Παπαβασιλείου είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Βαλάντης Κοζορώνης έχει επανενταχθεί πλήρως.

Στη 18άδα που επέλεξε ο έμπειρος τεχνικός μετέχουν οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Yakubu, Βουτσάς, Κοζορώνης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Efford, Καπνίδης, Ιατρούδης, Ροβίθης και Σταθόπουλος.

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη για τη σημερινή αναμέτρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο: «Παίζουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι κίνητρο για όλους μας και ιδίως για τους νεαρούς παίκτες. Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια συνεχεία σε αυτό το σερί που έχουμε χτίσει στο πρωτάθλημα μέσα από την πολύ καλή αγωνιστική μας παρουσία. Θα κοιτάξουμε να χαρούμε το ματς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι».

Με νέα πρόσωπα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήρθε στο Ηράκλειο για τη σημερινή αναμέτρηση με αρκετές απουσίες, αφού για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι διαθέσιμοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι Πασχαλάκης, Καρέλης, Πέλκας, Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα.

Έτσι, ο “δικέφαλος” θα έχει αρκετές αναγκαστικές αλλαγές, σε ένα θεσμό που δίνεται χρόνος συμμετοχής και στους θεωρητικά αναπληρωματικούς.

Στη 18μελή αποστολή μετέχουν οι: Ρέι, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Άκπομ, Μπαλογιάννης, Τζοβάρας και Τσιγγάρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News