Εργοτέλης

Ξαναέγιναν... παιδιά Μπουρσέλης και Τσέλιος!

Την ευκαιρία να θυμηθούν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα και παράλληλα να δώσουν χαρά στα νέα παιδιά της Ακαδημίας του Γ.Σ. Εργοτέλης είχαν σήμερα οι Αντώνης Μπουρσέλης και Ηλίας Τσέλιος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ βρέθηκαν στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο, όπου μίλησαν στα παιδιά όλων των τμημάτων της Ακαδημίας. Ο Αντώνης Μπουρσέλης, ένας από τους πολλούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχουν γαλουχηθεί στην Ακαδημία του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και πλέον κάνει σπουδαία καριέρα, μοιράστηκε μαζί με τα παιδιά τις αναμνήσεις του από τα χρόνια που ήταν αυτός μέλος της Ακαδημίας, στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Το ίδιο και ο Ηλίας Τσέλιος, ο οποίος μπορεί να μην αναδείχθηκε από τον κρητικό σύλλογο, παρόλα αυτά αποτελεί και αυτός ένα παράδειγμα ποδοσφαιριστή που με δουλειά και πείσμα, κατάφερε και αυτός να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.

Τόσο ο Αντώνης Μπουρσέλης, όσο και ο Ηλίας Τσέλιος τόνισαν στα παιδιά πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός στη ζωή τους, λέγοντας όμως παράλληλα πως πρέπει να έχουν σε πρώτη προτεραιότητα το σχολείο και τις σπουδές τους, «αποκαλύπτοντάς» τους το μυστικό του πως μπορούν να τα συνδυάσουν.

Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας τους υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και έδωσαν ραντεβού στο Παγκρήτιο και τον επόμενο αγώνα της πρώτης ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια