Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο για το ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη

Αθλητισμός
Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο για το ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφουν τα κορίτσια στην Α΄Εθνική και θέλουν τη στήριξη του κόσμου…

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας κάνει αύριο η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη, με την Διοικούσα Επιτροπή να καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Eνόψει της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης για την εφετινή αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας με ανακοίνωσή της αναφέρεται στην προσπάθεια που γίνεται και τη συμπαράσταση που χρειάζεται σε αυτήν.

Σε αυτήν τονίζει: «Το Σάββατο 3/11, στις 13:00, στο γήπεδο Ν.Καζαντζάκης στο Μαρτινέγκο, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αγωνίζεται εντός έδρας για πρώτη φορά μετά την επάνοδό της στη φυσική της θέση.

Προχωράμε με δουλειά και πάθος! Τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων αγωνιστικών δεν είναι ικανά να σταματήσουν τη προσπάθεια μας, ούτε να κάμψουν το ηθικό μας.

Το DNA που κληρονομήσαμε από το όνομα του Ολυμπιονίκη ΕΡΓΟΤΕΛΗ, μας επιβάλλει να αγωνιζόμαστε με το κεφάλι ψηλά! Έτσι μάθαμε από παιδιά.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας! Μαζί θα χτίσουμε ένα νέο σερί, αντάξιο της ιστορίας μας. Πρεμιέρα στο σπίτι μας...»

Κάλεσμα από τους Daltons

Ανακοίνωση- κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη απευθύνουν όμως και οι Daltons.

“Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας δίνει το Σάββατο τον πρώτο της αγώνα στην έδρα της . Στον ιστορικό λόφο του Μαρτινένγκο .

Οι παίκτριες της ομάδας μας μετά από δύο αγώνες εκτός Κρήτης καλούνται να κερδίσουν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους .

Σας καλούμε και εσάς να τιμήσετε με την παρουσία σας , τα κορίτσια της ομάδας , έτσι ώστε όλοι μάζι να συμβάλουμε στην προσπάθεια που πραγματοποιούν στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α Εθνικής γυναικών .

Με την συμμετοχή σας , οι φωνές μας θα αντηχούν σε όλο το Ηράκλειο . Βοηθώντας έτσι την μοναδική εκπρόσωπο του νησιού μας στο κορυφαίο εγχώριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου .

Θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς πέρα από την μαχητικότητα και τον ενθουσιασμό της δικής μας ομάδας , η αντίπαλος μας ειναι μια αρκετά ισχυρή δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου . Καθώς αγωνίστηκε και στο Champions League Γυναικών καταφέρνοντας να τερματίσει δεύτερη στον όμιλο της .

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στο Μαρτινένγκο το Σάββατο 3/11 στις 13:00 για να στηρίξουμε την ομάδα μας . Η οποία αξίζει το χειροκρότημα και την συμπαράσταση του καθενός από εμάς για την προσπάθεια που κάνει”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News