Εργοτέλης

Επίσημη παρουσίαση και αισιοδοξία στον Εργοτέλη

Με ανυπομονησία για να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος, στον Εργοτέλη επιβεβαιώνουν την ετοιμότητά τους και σε οργανωτικό επίπεδο.

 

Έτσι, σε μια λιτή εκδήλωση σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα Τύπου του Παγκρητίου σταδίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης, των χορηγών αλλά και της νέας επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Εργοτέλης. Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Nίκου Συριγωνάκη, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, για μια καλή χρονιά, επεσήμανε:  «Είναι μια ιδιαίτερη χαρά για εμένα που σήμερα βρίσκομαι εδώ δίπλα στον Εργοτέλη, λίγο πριν μπει στην αρένα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Εργοτέλης έχει βαριά φανέλα και έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεχωρίζει για τις Ακαδημίες του και έχει μετατρέψει το Μαρτινέγκο σε μια «κυψέλη» παραγωγής ταλέντων. Ποδοσφαιριστές που κοσμούν τα ελληνικά αλλά και τα γήπεδα του εξωτερικού. Είναι μια ομάδα που διαχρονικά την χαρακτηρίζει το ήθος και η αξιοπρέπεια. Με αυτά τα λίγα αλλά αληθινά λόγια θέλω να ευχηθώ στον Εργοτέλη να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες και κάθε επιτυχία σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο».

Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιώργος Τουτζάρης, παρουσίασε και ευχαρίστησε παλιούς και νέους  χορηγούς της ομάδας, τονίζοντας πως «είναι σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που μας βοηθούν από τον κόσμο του Ηρακλείου. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ελπίζουμε να τους το ανταποδώσουμε. Η βοήθεια τους είναι σημαντική και ευελπιστούμε να είναι μαζί μας και του χρόνου», ευχαριστώντας την εταιρία ένδυσης «Capelli Sport», η οποία είναι ο χορηγός ένδυσης του Εργοτέλη όπως επίσης τις εταιρείες που στηρίζουν φέτος την ομάδα. 

Εν συνεχεία ο κ. Τουτζάρης αναφέρθηκε στην φετινή αγωνιστική σεζόν, λέγοντας: «Θα το δείτε και στο γήπεδο ότι η εφετινή εικόνα είναι γενικά πολύ καλύτερη από την περσινή και δεν εννοώ μόνο αγωνιστικά. Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δίνει ο κόσμος, που είναι ο μέγας χορηγός αυτής της ομάδας. Αυτοί οι 500 που έρχονται στο γήπεδο αν φέρουν έστω και ένα φίλαθλο επιπλέον μαζί τους θα γίνουμε 1000 και αυτό είναι  κέρδος για εμάς. Η νέα ομάδα μπορεί να δώσει μόνο χαρές στον κόσμο. Ξεκινάμε την Κυριακή μετά από 3 μήνες προετοιμασίας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, χωρίς τραυματισμούς και το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς να μας δικαιώσει όλους».

 

Σχόλια