Ο Κάιπερς επέλεξε να μείνει ποδοσφαιρικά στον... πάγο

Ποδόσφαιρο
Ο Κάιπερς επέλεξε να μείνει ποδοσφαιρικά στον... πάγο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκαση της υπόθεσης Κάιπερς για την επιβολή προστίμου στον παίκτη μπορεί να αναβλήθηκε, όμως αυτό δε διαφοροποιεί τα δεδομένα.

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή υπήρξε μετά από αίτημα της ομάδας του Εργοτέλη, καθώς ο νομικός της εκπρόσωπος δεν μπορούσε να παρευρεθεί. Η ουσία δεν αλλάζει, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να είναι στα... άκρα και τον Βέλγο στράικερ να παραμένει ποδοσφαιρικά στον... πάγο. Αυτό οφείλεται στις δικές του επιλογές, με τους “κιτρινόμαυρους” να ακολουθούν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έστειλε νέο έγγραφο, που με κάποιο τρόπο (π.χ. ιατρικούς λόγους) να δικαιολογεί την απουσία του. Έτσι, είναι με κάθε επισημότητα «αδικαιολογήτως απών» και ο Εργοτέλης, με σχετική νομική ενέργεια προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ζητά να τιμωρηθεί με πρόστιμο, όπως προβλέπεται.

Ο Κάιπερς έχει επιλέξει τον δικό του... δρόμο, αποφασίζοντας προφανώς να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μία ολόκληρη σεζόν. Πληροφορίες λένε ότι ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με γυμναστή στο Βέλγιο, ενώ δε φαίνεται οι επιλογές του να επηρεάζονται από τον οικονομικό παράγοντα. Έτσι, δε θα πρέπει να προξενήσει εντύπωση αν τον Ιανουάριο υπογράψει συμβόλαιο με κάποια ομάδα, ως έχει δικαίωμα, αφού το υπάρχον με τον Εργοτέλη ολοκληρώνεται στις 30/6/2019.

Στην ομάδα του Ηρακλείου, όπως είναι γνωστό εδώ και μήνες, έκαναν τα πλάνα τους χωρίς τον Βέλγο, κρατώντας μια σταθερή θέση στην υπόθεση. Αγωνιστικά, τέλος, η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ έχει γίνει κουβέντα με τον Πλατανιά για φιλικό παιχνίδι, αν η κλήρωση δε φέρει τις δύο ομάδες αντίπαλες τις πρώτες αγωνιστικές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News